Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Bojomu Geleman
Lagu Nella Kharisma Bojomu Geleman Mp3

Nama:Nella Kharisma Bojomu Geleman
Durasi:4:56
Diupdate:22 May 2017 (2 years ago)
Disukai:3,417 Orang
Dilihat:oleh 1,237,203 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Aku ora nyongko kok kowe koyo ngono
Ngilokno sak penak’e nang aku konco dewe
Padahal kabeh eruh bojomu koyo ngono
Opo to masalahe kok aku disalahne

Pancen bojomu koyo kimcil liyane
Sing gampang ngajakane yo rono rene
Ora mikir awakmu, tumindak sak penak’e
Isone emung ngerusak hubungan konco dewe

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman


Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Pancen kowe ngono ora kenek dieman
Malah ngilokne aku, jare koyok bajingan
Jarene konco kentel, mok elekno omongan
Sungguh sakit hati tak bisa aku tahan

Yo wes mari ngene ora usah omongan
Kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan
Senengane disunggi lek ndelok orkesan
Aku ngguyu wae, ndelok soko kadohan

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Yo wes sepurane lek aku koyo ngene
Pancen dudu karepku medotno konco dwe
Kabeh pancen wes paham yen awakmu wong sugih
Ngilokne aku kere sak enak’e dewe

Masio kalah bondho aku rapopo
Masio kalah rupo aku nerimo
Aku ra bakal gelo masio ati loro
Sing penting menang dungo, dungo marang sing kuoso

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang