Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Bojomu Geleman
Lagu Nella Kharisma Bojomu Geleman Mp3

Nama:Nella Kharisma Bojomu Geleman
Durasi:4:56
Diupdate:22 May 2017 (2 years ago)
Disukai:3,394 Orang
Dilihat:oleh 1,231,541 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Aku ora nyongko kok kowe koyo ngono
Ngilokno sak penak’e nang aku konco dewe
Padahal kabeh eruh bojomu koyo ngono
Opo to masalahe kok aku disalahne

Pancen bojomu koyo kimcil liyane
Sing gampang ngajakane yo rono rene
Ora mikir awakmu, tumindak sak penak’e
Isone emung ngerusak hubungan konco dewe

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman


Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Pancen kowe ngono ora kenek dieman
Malah ngilokne aku, jare koyok bajingan
Jarene konco kentel, mok elekno omongan
Sungguh sakit hati tak bisa aku tahan

Yo wes mari ngene ora usah omongan
Kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan
Senengane disunggi lek ndelok orkesan
Aku ngguyu wae, ndelok soko kadohan

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Yo wes sepurane lek aku koyo ngene
Pancen dudu karepku medotno konco dwe
Kabeh pancen wes paham yen awakmu wong sugih
Ngilokne aku kere sak enak’e dewe

Masio kalah bondho aku rapopo
Masio kalah rupo aku nerimo
Aku ra bakal gelo masio ati loro
Sing penting menang dungo, dungo marang sing kuoso

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Takkan Kembali Goyon Waton Dilihat 46108 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selingkuh Karo Mantan Dilihat 935335 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Konco Rindu Dilihat 1410188 orang
DownloadLagu Mala Kharisma - Belah Duren Dilihat 2284 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Dilihat 340732 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Lukaku Dangdut Koplo 2017 Dilihat 24644 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sampai Hati Dilihat 632889 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kedanan Dilihat 444937 orang
DownloadLagu Cukup Rogo Isun - Nella Kharisma Dilihat 172103 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Online Ono Liane Dilihat 1462 orang