Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang
Lagu Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang Mp3

Nama:Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang
Durasi:5:41
Diupdate:14 March 2018 (10 months ago)
Disukai:43,112 Orang
Dilihat:oleh 10,674,538 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen, sing biso nduweni
Riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

Bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen, sing biso nduweni
Riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
Lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo