Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Atiku Ajur
Lagu Nella Kharisma Atiku Ajur Mp3

Nama:Nella Kharisma Atiku Ajur
Durasi:5:12
Diupdate:06 December 2017 (1 year ago)
Disukai:6,519 Orang
Dilihat:oleh 876,075 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane
ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu
dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmurn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Bohoso Moto Dilihat 16897894 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janur Garing Dilihat 676857 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Singkong Keju Dilihat 3674948 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayang 9 Dilihat 469811 orang
DownloadLagu Wes Ra Jodone Nella Kharisma Dilihat 109741 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sakitku Bahagiamu Dilihat 203389 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA Feat WANDRA - MEMPENG Dilihat 69765 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Digawe Asik Dilihat 60142 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - 80 Juta Dilihat 47496 orang