Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Atiku Ajur
Lagu Nella Kharisma Atiku Ajur Mp3

Nama:Nella Kharisma Atiku Ajur
Durasi:5:12
Diupdate:06 December 2017 (2 years ago)
Disukai:8,752 Orang
Dilihat:oleh 1,114,129 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane
ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu
dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmurn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang