Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharima Bojo Keplese
Lagu Nella Kharima Bojo Keplese Mp3

Nama:Nella Kharima Bojo Keplese
Durasi:4:33
Diupdate:13 June 2018 (1 year ago)
Disukai:5,901 Orang
Dilihat:oleh 1,460,031 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wes tak retak-retakne
Wes tak takokne-takokne
Nyatane koncomu do meneng wae

Nyatane kowe preman
Gak doyan pegawean
Sedino dino mung seneng keluyuran

Wes tak tutup tutupi
Wes tak rapet rapeti
Nyatane kowe malah soyo ndadi

Rupo pancene ganteng
Ketoro kantong anteng
Tibane mung gawe endasku puyeng


Ku nyambut gawe nggolekne kowe
Tapi kowe malah soyo kleja kleje
Macakmu dukun, mangano sabun
Wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

Aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
Perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
Cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
Ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

Kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
Awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
Ulo ulo sawung, lakumu yo panggah joko
Dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

Aku kok pasangi pati geni telung dino
Ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
Gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
Sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

Ku nyambut gawe nggolekne kowe
Tapi kowe malah soyo kleja kleje
Macakmu dukun, mangano sabun
Wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

Aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
Perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
Cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
Ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

Kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
Awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
Ulo ulo sawung, lakumu yo panggah joko
Dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

Aku kok pasangi pati geni telung dino
Ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
Gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
Sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

Wes kadung keplese
Opo mending tak tombokne




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang