Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ndx Aka Sido Sayang Ora
Lagu Ndx Aka Sido Sayang Ora Mp3

Nama:Ndx Aka Sido Sayang Ora
Durasi:6:14
Diupdate:14 December 2018 (2 months ago)
Disukai:38,489 Orang
Dilihat:oleh 4,036,189 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora
Opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti
Tresno ra kudu nduweni
Raiso dadi siji

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
Sing selalu ono wektu nggo aku
Saben dino bebarengan, kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman

Opo iki rasane biyen
Konco saiki dadine tresno
Oh atiku malah loro,
Sayangku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora
Opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti
Tresno ra kudu nduweni
Raiso dadi siji

Kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Konco dadine tresno, saiki malah loro
Aku kudu piye, ati bingung rasane
Mungkin aku sing terlalu
Berharap karo kowe

Duh gusti pangeran paringono kesabaran
Dinggo ngadepi lika
Liku masalah percintaan
Kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
Meskipun awak dewe raiso dadi siji

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
Sing selalu ono wektu nggo aku
Saben dino bebarengan, kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman

Opo iki rasane biyen
Konco saiki dadine tresno
Oh atiku malah loro,
Sayangku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora

Opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti
Tresno ra kudu nduweni
Raiso dadi siji

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora
Opo pancen wes raiso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wes ngerti
Tresno ra kudu nduweni
Raiso dadi siji




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu JAMRUD-TERIMAKASIH Dilihat 1228114 orang
DownloadLagu Nada Soraya Nadi Baraka - Luka Hati Luka Diri Dilihat 1844 orang
DownloadLagu Progressive Stadium Jakarta 2018 Mixtape Vol 2 Dilihat 59257 orang
DownloadLagu Loela Drakel - Katakan Sejujurnya Dilihat 1811968 orang
DownloadLagu Distro Lupakan Aku Dilihat 2531 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Nyalakan Api Kehidupan Dilihat 499814 orang
DownloadLagu Ndx Aka - Jangan Ada Dusta Diantara Kita Dilihat 72248 orang
DownloadLagu D Cozt - Akankah Kau Setia Dilihat 7911039 orang
DownloadLagu Danbo Galau - Relakanlah Dilihat 215379 orang
DownloadLagu Nissa Sabyan BARAKALLAH Dilihat 9388 orang