Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ndx Aka Pamit Kerjo
Lagu Ndx Aka Pamit Kerjo Mp3

Nama:Ndx Aka Pamit Kerjo
Durasi:4:09
Diupdate:10 May 2019 (2 months ago)
Disukai:20,455 Orang
Dilihat:oleh 1,147,272 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dinggo wektu iki, dino iki, sasi iki
Aku ra kerjo dek, wong tuomu wes ngejak
Wes nguyak nguyak aku kon ngrabeni
Dek aku pamit kerjo
Kowe neng kene njogo ati
Aku neng kono yo njogo ati
Dongakno aku, aku entok rejeki
Sesok taun ngarep
Inshaallah awak e dewe rabi

Dek sorry bukane aku… ra sayang…
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo…

Sing tak jaluk mung siji
Kowe tetep setia
Tak tinggal lungo kerjo kowe ojo mendua
Ojo nganti mikir aku sing ora-ora
Kita setia, nganti pasti kan bahagia

Mugo wae kowe ning kono ra ilang roso
Aku janji perasaanmu bakal tak jogo
Wis cukup semene awak dewe le padu
Hop stop dek aku cinta kepada dirimu

Dek sorry bukane aku… ra sayang…
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo…

Wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
Jenenge percintaan mesti akeh pacoban
Sak iki atimu di gawe sik tenang
Tresnoku marang sliramu ora bakal ilang
Panas udan uwis tak lakoni
Kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
Dongakno kang masmu akeh rejeki
Inshaallah taun ngarep awak dewe rabi

""mas tak dongakne lancar rejekimu""
""inshaallah taun ngarep lamar aku""
""jujur aku pingin cepet dihalalkan""
""samawa urip bareng panjenengan""

Dek sorry bukane aku… ra sayang…
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo

Suatu saat nanti pasti kan bahagia
Aku dan kamu akan menjadi kita
Hingga sampai nanti usia kita tua
Sampai akhirnya kita tutup mata
Sampai berhentinya nafas kita




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DIAN ANIC - KANGGO KAKANG Dilihat 74013 orang
DownloadLagu IKA - TANYAKAN PADA BULAN Dilihat 101079 orang
DownloadLagu Nosstress - Ini Judulnya Belakangan Dilihat 2189994 orang
DownloadLagu Ilusi Band - Lupakan New Version Dilihat 60596 orang
DownloadLagu Youbi Sister - Jakarta Hongkong Dilihat 2775815 orang
DownloadLagu Shakarasta - Hati-hati Dilihat 14539 orang
DownloadLagu IKSAN SKUTER - NYALAKAN TANDA BAHAYA Dilihat 564863 orang
DownloadLagu Indonesia Pusaka - Ismail Marzuki Dilihat 2015543 orang
DownloadLagu Endank Soekamti - Semoga Kau Di Neraka Dilihat 5025598 orang
DownloadLagu Kaka Zizan - Bawaku Pergi Dilihat 14670623 orang