Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ndx Aka Pamit Kerjo
Lagu Ndx Aka Pamit Kerjo Mp3

Nama:Ndx Aka Pamit Kerjo
Durasi:4:09
Diupdate:10 May 2019 (4 months ago)
Disukai:23,717 Orang
Dilihat:oleh 1,883,736 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dinggo wektu iki, dino iki, sasi iki
Aku ra kerjo dek, wong tuomu wes ngejak
Wes nguyak nguyak aku kon ngrabeni
Dek aku pamit kerjo
Kowe neng kene njogo ati
Aku neng kono yo njogo ati
Dongakno aku, aku entok rejeki
Sesok taun ngarep
Inshaallah awak e dewe rabi

Dek sorry bukane aku… ra sayang…
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo…

Sing tak jaluk mung siji
Kowe tetep setia
Tak tinggal lungo kerjo kowe ojo mendua
Ojo nganti mikir aku sing ora-ora
Kita setia, nganti pasti kan bahagia

Mugo wae kowe ning kono ra ilang roso
Aku janji perasaanmu bakal tak jogo
Wis cukup semene awak dewe le padu
Hop stop dek aku cinta kepada dirimu

Dek sorry bukane aku… ra sayang…
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo…

Wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
Jenenge percintaan mesti akeh pacoban
Sak iki atimu di gawe sik tenang
Tresnoku marang sliramu ora bakal ilang
Panas udan uwis tak lakoni
Kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
Dongakno kang masmu akeh rejeki
Inshaallah taun ngarep awak dewe rabi

""mas tak dongakne lancar rejekimu""
""inshaallah taun ngarep lamar aku""
""jujur aku pingin cepet dihalalkan""
""samawa urip bareng panjenengan""

Dek sorry bukane aku… ra sayang…
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan…
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Aku janji, ra golek wong liyo

Suatu saat nanti pasti kan bahagia
Aku dan kamu akan menjadi kita
Hingga sampai nanti usia kita tua
Sampai akhirnya kita tutup mata
Sampai berhentinya nafas kita