Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ndx A K A Familia Meteng Asmoro
Lagu Ndx A K A Familia Meteng Asmoro Mp3

Nama:Ndx A K A Familia Meteng Asmoro
Durasi:4:35
Diupdate:30 December 2015 (3 years ago)
Disukai:1,954 Orang
Dilihat:oleh 753,621 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bro.(pie)
Kasus. (kasus opo)
Women bro, luput e (la kok iso?)
Wis rasah melu melu koe, menengo

Oh? ya sudah, padahal aku wis tau lo (weh tenane?)
Yo tenan (wedyan ...podo)
Saiki pie saiki? (tos tos tos)
Pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
Sak iki rasakno uripmu nelongso
Makani anake wong liyo

Mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani
Rekoso setengah mati

Pancen soyo mumet (mumet) mikir kahanan sak iki
Nyawang bocah wadon kok soyo nggatheli
Nganggo rok neng duwor dengkul, raine kok kebak dempol
Marai utek mumbol dadi kepengen nyahool

Opo meneh nyawang bocah seng podo yang-yang'an
Boncengan ngetapret nganti ora iso nahan (waiki)
Ngandi ditumpaki (ahhh) neng njero wangledang
Yo ora iso miker tekone ra kalap tenan (uedan)

Opo koyo ngono seng podo dikarepke
Tingkah polah bocahe gor manut udele dewe
Podo ra dipiker (mbuh) opo resikone (karepmu)
Nek wes gebablasen engko rekoso uripe

Pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
Sak iki rasakno uripmu nelongso
Makani anake wong liyo

Mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani
Rekoso setengah mati

Rungokno rasakno opo seng tak kondo he konco-konco
Rasah podo bungahi mergo uripmu ra dowo neng donyo
Wadon kui ora mesti iso gawe seneng ati
Yen koe ora iso ngerteni carane nahan nafsu ing ati

Mulo podo dipikir rasah koe podo cenanangan
Waton golek wedokan terus waton mbok pangan
Mengko wajur uripmu mergo tingkah polahmu
Yen ra becik ojo tumindak engko ndak rusak brangas atimu

Tresno kui ora kudu nindake hal sing saru
Manut tahan nafsu, omongane mbok gugu
Koe kudu reti koe kui menungso udu babu
Ora waton numpaki wedokan seng ra mutu

Pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
Sak iki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong liyo
Mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui waton wani rekoso setengah mati

Sak iki rasakno nek bojomu meteng dhisik (kapok)
Pendak dino batukmu kuwi mbok isekisek (mbok)
Mumet mikir pie leng nguripi wedokanmu
Opo bojomu gor arep mbok pakani watu (atos)

Mulo yo tumindak ora waton serem
Dijak tumindak kentu kowe waton gelem (ah ah ah)
Sak iki mumet ndasmu mergo tumindakmu dewe
Ora ngiro seng tok tumpaki kui keple

Modaro ra koe le nek wes kahanane ngene (karepmu)
Kudu ngampet isen karo tonggo teparone (modyar)
Dadi munyer sirahe (mumet) nompo kasunyatane
Bayi seng neng njero weteng kui koe bapakne

Pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
Sak iki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong liyo
Iiiiihh hii
Mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani rekoso setengah mati

Pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
Sak iki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong liyo
Mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani rekoso setengah mati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Siti Sarah - Kesetiaan Dilihat 1690086 orang
DownloadLagu Marshall - Saat Kau Bersama Dia Dilihat 558441 orang
DownloadLagu Angkasa - Kaulah Dewiku Dilihat 50136 orang
DownloadLagu FDJ Emily Young - BISANE MUNG NYAWANG Dilihat 243111 orang
DownloadLagu SKA 86 Ft Indras - Sampai Mati SKA VERSION Dilihat 516785 orang
DownloadLagu Ucok Sumbara - Sasa Di Ujuang Cinto Dilihat 170329 orang
DownloadLagu Trio Elexis - Sulangan Mangan Dilihat 694472 orang
DownloadLagu Dadali - Kasih Sayangilah Aku Dilihat 4949180 orang
DownloadLagu Kabar Burung - Dewi Juniary Dilihat 14101 orang
DownloadLagu Rhiena - Relakan Kepergianku Dilihat 431773 orang