Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ndx A K A Cemoro Panjang
Lagu Ndx A K A Cemoro Panjang Mp3

Nama:Ndx A K A Cemoro Panjang
Durasi:3:26
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 49,110 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno
Karo sliramu cah ayu
Tanganmu tak gandeng
Sliramu tak sanding
Koyo dunyo iki awak dewe sing duweni

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan
Nalikane aku ro kowe pacaran
Cemoro duh cemoro
Ngopo ningggalke cerito loro
Loro neng njero batinku
Sing tak tresnani lungo

Opo pancen tego kowe
Ninggalke awakku
Nganti loro tresno nyikso
Neng njero batinku
Opo pancen aku wis dudu jodomu
Aduh denok sing gede pangapuramu

Biyen pancen aku tresno marang kowe
Nanging ngopo saiki tok tinggalake
Opo to iki balasanmu marang aku
Kowe tego nggawe cidro neng njero atiku

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno
Karo sliramu cah ayu
Tanganmu tak gandeng
Sliramu tak sanding
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan
Nalikane aku ro kowe pacaran
Cemoro duh cemoro
Ngopo ninggalke cerito loro
Loro neng njero atiku
Sing tak tresnani lungo

Duh denok sing gede pangapuramu
Aku ra kuat nyonggo tresnomu

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan
Nalikane aku ro kowe pacaran
Cemoro duh cemoro
Ngopo ninggalke cerito loro
Loro neng njero atiku
Sing tak tresnani lungo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ella - Kabus Dan Sirna Dilihat 205217 orang
DownloadLagu D Paspor - Wahai Sahabatku Dilihat 2771831 orang
DownloadLagu Inteam - Pemergianmu Dilihat 504387 orang
DownloadLagu Adistya Mayasari - Uluk Salam Dilihat 190711 orang
DownloadLagu Mega Utami - Ayah Dilihat 2695580 orang
DownloadLagu Dupa - Bidadari Tak Bersayap Dilihat 168576 orang
DownloadLagu Randy Pangalila - Waktunya Cinta Dilihat 222759 orang
DownloadLagu Denny Caknan - Kampung Halaman Dilihat 59199 orang
DownloadLagu KABINET - Terlanjur Membencimu Dilihat 5661 orang
DownloadLagu Anroys - Cinto Putiah Babungo Ungu Dilihat 552874 orang