Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nangis Sak Tenane Ilux Id Feat Nella Kharisma
Lagu Nangis Sak Tenane Ilux Id Feat Nella Kharisma Mp3

Nama:Nangis Sak Tenane Ilux Id Feat Nella Kharisma
Durasi:4:06
Diupdate:27 August 2019 (3 weeks ago)
Disukai:6,510 Orang
Dilihat:oleh 504,506 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nangis batinku saiki kelingan sampean
Nong jero ati iki kulo tasek sayang
Sepurane kulo bien ninggalke
Sak temene mageh kangen slirane

Mung siji dungaku iki kanggo awakmu
Mugo kowe seneng urip karo bojomu
Rausah mbok pikirne aku iki ning kene
Senajan ati perih ra bakal tak ketokne

Nangis batinku saiki kelingan sampean
Nong jero ati iki kulo tasek sayang
Sepurane kulo bien ninggalke
Sak temene mageh kangen slirane

Mung siji dungaku iki kanggo awakmu
Mugo kowe seneng urip karo bojomu
Rausah mbok pikirne aku iki ning kene
Senajan ati perih ra bakal tak ketokne

Mung siji dungaku iki kanggo awakmu
Mugo kowe seneng urip karo bojomu
Rausah mbok pikirne aku iki ning kene
Senajan ati perih ra bakal tak ketokne




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Obbie Messakh - Akhirnya Kau Dusta Dilihat 145680 orang
DownloadLagu Safira Inema - Trenggalek Saksi Tresno Dilihat 310171 orang
DownloadLagu Feby Putri Nc - Bayangkan Rasakan Dilihat 9757 orang
DownloadLagu SAKRAL - AKULAH TABIR GELAPMU Dilihat 5996 orang
DownloadLagu Fariz RM - Sakura Dilihat 1062651 orang
DownloadLagu Jimmy - Sakit Hati Ini Dilihat 2296 orang
DownloadLagu Ipank - Sakit Hati Dilihat 71619 orang
DownloadLagu The Dhangduters - Memang Sakit Dilihat 90805 orang
DownloadLagu Sazqia Rayani - Isak Di Ujuang Tangih Dilihat 436024 orang
DownloadLagu CINTA KEBLANGSAK - Dadang Anesa Dilihat 240050 orang