Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nanda Feraro Koyo Langit Ambi Bumi
Lagu Nanda Feraro Koyo Langit Ambi Bumi Mp3

Nama:Nanda Feraro Koyo Langit Ambi Bumi
Durasi:5:53
Diupdate:06 May 2017 (2 years ago)
Disukai:5,404 Orang
Dilihat:oleh 1,265,497 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
Osing pantes biso
Nyanding urip riko

Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Reff :
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
Osing pantes biso
Nyanding urip riko

Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono...
Restu teko wong tuwek riko
Reff :
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko...

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko.

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo...