Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mia Ms Semebyar
Lagu Mia Ms Semebyar Mp3

Nama:Mia Ms Semebyar
Durasi:6:19
Diupdate:03 March 2015 (4 years ago)
Disukai:105 Orang
Dilihat:oleh 26,557 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing tau tau o..
Ati nisun bingung gedigi..
Sakat riko tinggal
Urip isun rasane koyo nggantung
Pikiran sering ngelamun
Sampek awak dadi koyo wong linglung
Kabar wis semebyar..
Riko lan isun arep jejodohan
Emboh keneng setan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

Mulo titip salam
Nong angin lan dherese udan...
Waraen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan
Isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong cracabane lawang
Kabar wis semebyar..
Riko lan isun arep jejodohan
Emboh keneng setan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

Mulo titip salam
Nong angin lan dherese udan...
Waraen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan
Isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong cracabane lawang
Mulo titip salam
Nong angin lan dherese udan...
Waraen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan
Isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong cracabane lawang