Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mendunge Ati Mala Agatha
Lagu Mendunge Ati Mala Agatha Mp3

Nama:Mendunge Ati Mala Agatha
Durasi:5:15
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 663,873 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Getune hang isun mung bisa nyawang
Kadung welas riko nong ati sing biso ilang
Sesek rasane nong dodo, rasane loro

Mung kari angenan hang isun sandang
Welas riko hang sun kudang lan isun eman
Rasane getun temenan sing biso duweni

Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
Kelangan welas riko
Riko kembange ati wes ono hang duweni
Tibane isun kelaran

Getune hang isun mung bisa nyawang
Kadung welas riko nong ati sing biso ilang
Sesek rasane nong dodo, rasane loro


Mung kari angenan hang isun sandang
Welas riko hang sun kudang lan isun eman
Rasane getun temenan sing biso duweni

Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
Kelangan welas riko
Riko kembange ati wes ono hang duweni
Tibane isun kelaran

Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati
Kelangan welas riko
Riko kembange ati wes ono hang duweni
Tibane isun kelaran, tibane isun kelaran