Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Melinda Feat Dani Kebrojolan
Lagu Melinda Feat Dani Kebrojolan Mp3

Nama:Melinda Feat Dani Kebrojolan
Durasi:3:34
Diupdate:18 December 2017 (2 years ago)
Disukai:387 Orang
Dilihat:oleh 116,245 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


P.urip wes soro ojo patek sembrono
Lagektas mbrojol anak sing nomer limo
Crindil abang rong genep selapan dino
Wes njaluk mane jarene engge tombo

W.ngendep kangen mas mergo gedene tresno
Ora popo senajan manak peng songo
Pokok'e kowe ra bakal neko-neko
Timbang mengko tak antem tugelan boto

P.mati ngadek lek
Sampek kowe manak songo
Atase kuli kowe ojo sembrono
Iso-iso nyolong berase tonggo
Dipentungi aku modar kowe rondo

W.jarene si mbok mas anak
Biso nekak'ne dunyo
Sopo ngerti seng keri biso nyenengno

P.ojo ngenyang ndang nguntal pil kb kono
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno

P.urip wes soro ojo patek sembrono
Lagektas mbrojol anak sing nomer limo
Crindil abang rong genep selapan dino
Wes njaluk mane jarene engge tombo

W.ngendep kangen mas mergo gedene tresno
Ora popo senajan manak peng songo
Pokok'e kowe ra bakal neko-neko
Timbang mengko tak antem tugelan boto

P.mati ngadek lek
Sampek kowe manak songo
Atase kuli kowe ojo sembrono
Iso-iso nyolong berase tonggo
Dipentungi aku modar kowe rondo

W.jarene si mbok mas anak
Biso nekak'ne dunyo
Sopo ngerti seng keri biso nyenengno

P.ojo ngenyang ndang nguntal pil kb kono
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno