Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Melekan Wadon Nurul Faizah Ft Syahrimar Uyung
Lagu Melekan Wadon Nurul Faizah Ft Syahrimar Uyung Mp3

Nama:Melekan Wadon Nurul Faizah Ft Syahrimar Uyung
Durasi:4:12
Diupdate:03 July 2019 (2 months ago)
Disukai:859 Orang
Dilihat:oleh 62,048 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kulasapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi apa melekan wadon

Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya yen wis melekan bareng

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi apa melekan wadon

Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya yen wis melekan bareng

Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu WADON SELINGAN - ROSSA ANGELINA Dilihat 1306804 orang
DownloadLagu WADON SELINGAN - ELA NANO RIYANTO Dilihat 7437 orang
DownloadLagu DIAN ANIC - MELEKAN WADON Dilihat 691606 orang
DownloadLagu WADON SELINGAN DIANA SASTRA - EDISI NGOBROG Dilihat 387530 orang