Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mawar Bodas Ratu Santika
Lagu Mawar Bodas Ratu Santika Mp3

Nama:Mawar Bodas Ratu Santika
Durasi:7:09
Diupdate:02 August 2019 (2 months ago)
Disukai:47 Orang
Dilihat:oleh 1,096 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream
leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream
leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream
leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mawar Putih - Rere Amora Monata Dilihat 998819 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu Mawar Putih - N25 Feat Nilah Fauzista Dilihat 34746 orang
DownloadLagu Deviana Savara - Mawar Bodas Dilihat 362271 orang
DownloadLagu Talaga Bodas - Yayan Jatnika Dilihat 30768 orang
DownloadLagu Mawar Putih - Anisa Rahma Dilihat 2460441 orang
DownloadLagu MAWAR BERDURI - UCI Dilihat 5464 orang
DownloadLagu SKA 86 - MAWAR BODAS Reggae SKA Version Dilihat 1351668 orang
DownloadLagu MAWAR PUTIH TASYA ROSMALA OmADELLA Dilihat 1095 orang
DownloadLagu Mawar Putih Aniza Vega Dilihat 5436 orang