Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Manthous Pripun
Lagu Manthous Pripun Mp3

Nama:Manthous Pripun
Durasi:4:14
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 13,981 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Janjine pripun, kok ngantos setaun
Kirang langkung ngi-pun
Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun

Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak kakang ndusun
Sedoyo nggih rukun,
Wancine matun poro tani utun

Mbenjang nopo leh wangsul, ampun ngantos disusul
Makne si ponang gundhul
Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun

Reff :

Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Manthous - Getun Dilihat 116926 orang
DownloadLagu Manthous - Bengawan Sore Dilihat 28717 orang
DownloadLagu MANTHOUS Nyidam Sari Dilihat 7825515 orang