Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Manthous Bengawan Sore
Lagu Manthous Bengawan Sore Mp3

Nama:Manthous Bengawan Sore
Durasi:4:53
Diupdate:06 April 2012 (7 years ago)
Disukai:1,345 Orang
Dilihat:oleh 1,215,661 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ning pinggiring bengawan
Tansah setyo ngenteni sliramu
Eling eling jamane semono
Wis ndungkap petung ketigo

Ning pinggiring bengawan
Saben saben mung tansah kelingan
Wus prasetyo ing janji kang suci
Ing lahir terusing ati

Sanadyan koyo ngopo manungso
Mung biso ngreko lan njongko
Gusti kang paring idi lan pesti
Kito sak dermo nglampahi

Ning pinggiring bengawan
Wayah sore tan soyo kelingan..
Gawang gawang esemu cah ayu..
Gawe sedihing atiku..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu MANTHOUS Nyidam Sari Dilihat 7825515 orang
DownloadLagu Iwan Fals Gesang - Bengawan Solo 1994 Dilihat 2331 orang
DownloadLagu LISA ONO - BENGAWAN SOLO Dilihat 214567 orang
DownloadLagu Bengawan Solo - Sundari Soekotjo Dilihat 792787 orang