Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Tatune Ati
Lagu Mala Agatha Tatune Ati Mp3

Nama:Mala Agatha Tatune Ati
Durasi:5:31
Diupdate:25 October 2018 (1 year ago)
Disukai:952 Orang
Dilihat:oleh 245,009 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tresnaku iki
Sing tak gowo tekan mati
Kok ungkap sakjroning ati
Ilang nyowo tak lakoni
Gede tresno ning ati

Dino ganti wulan
Yo mung kowe sing tak sayang
Kok gawe atiku bimbang
Tresnamu sak iki ilang
Cidro janji kang suci

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani


Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati