Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Tatune Ati
Lagu Mala Agatha Tatune Ati Mp3

Nama:Mala Agatha Tatune Ati
Durasi:5:31
Diupdate:25 October 2018 (10 months ago)
Disukai:897 Orang
Dilihat:oleh 221,127 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tresnaku iki
Sing tak gowo tekan mati
Kok ungkap sakjroning ati
Ilang nyowo tak lakoni
Gede tresno ning ati

Dino ganti wulan
Yo mung kowe sing tak sayang
Kok gawe atiku bimbang
Tresnamu sak iki ilang
Cidro janji kang suci

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani


Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Agatha - Datang Dan Pergimu Dilihat 4154 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Haning Dilihat 22039 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Jangan Kasih Kendor Dilihat 6259 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Cidro Ing Janji Dilihat 17307 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Halu Bersamamu Dilihat 17661 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sayang 9 Dilihat 2188730 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - KAKEAN HARAPAN Dilihat 546 orang
DownloadLagu Mala Agatha Ft DJ Stevendro - LOPE LOPE Dilihat 10909 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sayangen Aku Dilihat 84496 orang
DownloadLagu SALAH TOMPO - GACLEX Feat MALA AGATHA Dilihat 610698 orang