Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Sayang 9
Lagu Mala Agatha Sayang 9 Mp3

Nama:Mala Agatha Sayang 9
Durasi:5:01
Diupdate:23 March 2018 (2 years ago)
Disukai:19,847 Orang
Dilihat:oleh 4,591,337 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasakā€™e
Tambah gawe kangene ati

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimugeni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali