Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Sayang 9
Lagu Mala Agatha Sayang 9 Mp3

Nama:Mala Agatha Sayang 9
Durasi:5:01
Diupdate:23 March 2018 (1 year ago)
Disukai:16,548 Orang
Dilihat:oleh 2,891,567 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasakā€™e
Tambah gawe kangene ati

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimugeni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Agatha - Datang Dan Pergimu Dilihat 4154 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Haning Dilihat 22039 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Jangan Kasih Kendor Dilihat 6259 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Cidro Ing Janji Dilihat 17307 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Halu Bersamamu Dilihat 17661 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - KAKEAN HARAPAN Dilihat 546 orang
DownloadLagu Mala Agatha Ft DJ Stevendro - LOPE LOPE Dilihat 10909 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - TATUNE ATI Dilihat 207135 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sayangen Aku Dilihat 84496 orang
DownloadLagu SALAH TOMPO - GACLEX Feat MALA AGATHA Dilihat 610698 orang