Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Sawangen 2
Lagu Mala Agatha Sawangen 2 Mp3

Nama:Mala Agatha Sawangen 2
Durasi:4:29
Diupdate:02 February 2019 (2 weeks ago)
Disukai:204 Orang
Dilihat:oleh 11,185 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo aku iki salah
Yen tresnoku mung karo kowe
Opo aku iki salah
Yen kangenku mung karo kowe

Nganti mbrebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mok sulayani

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati

Opo aku iki salah
Yen tresnoku mung karo kowe
Opo aku iki salah
Yen kangenku mung karo kowe

Nganti mberebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mok sulayani

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati

Sawangenn tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati
Loro ati.....




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Agatha - Mung I Love You Dilihat 978855 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Wegah Adoh Dilihat 37004 orang
DownloadLagu Cinta Terlarang - Mala Agatha Dilihat 59354 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Salah Dilihat 11400 orang
DownloadLagu Agatha Suci - Siapa Dia Dilihat 123687 orang
DownloadLagu Malam Minggu D Ubud Dilihat 14266 orang
DownloadLagu Malaikat Cinta - Radja Dilihat 2117886 orang
DownloadLagu Malam Ini Indah -Iwa K Dilihat 784925 orang
DownloadLagu Agatha Suci - Saat Cinta Hampa Dilihat 79336 orang
DownloadLagu Maladialum - Suara Bumi Dilihat 1977 orang