Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Sawangen 2
Lagu Mala Agatha Sawangen 2 Mp3

Nama:Mala Agatha Sawangen 2
Durasi:4:29
Diupdate:02 February 2019 (6 months ago)
Disukai:254 Orang
Dilihat:oleh 21,562 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo aku iki salah
Yen tresnoku mung karo kowe
Opo aku iki salah
Yen kangenku mung karo kowe

Nganti mbrebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mok sulayani

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati

Opo aku iki salah
Yen tresnoku mung karo kowe
Opo aku iki salah
Yen kangenku mung karo kowe

Nganti mberebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mok sulayani

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati

Sawangen tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati

Sawangenn tresnoku iki
Kanggo sopo kabeh kui tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki gawe loro ati
Loro ati.....




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Agatha - Sayang 9 Dilihat 2188730 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - KAKEAN HARAPAN Dilihat 546 orang
DownloadLagu Mala Agatha Ft DJ Stevendro - LOPE LOPE Dilihat 10909 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - TATUNE ATI Dilihat 207135 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sayangen Aku Dilihat 84496 orang
DownloadLagu SALAH TOMPO - GACLEX Feat MALA AGATHA Dilihat 610698 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Kangen Kamu Dilihat 49470 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Ingat Kamu Dilihat 13378 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Teman Rasa Kencan Dilihat 109165 orang
DownloadLagu Mala Agatha - GORESAN LUKA Dilihat 13337 orang