Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Cidro Ing Janji
Lagu Mala Agatha Cidro Ing Janji Mp3

Nama:Mala Agatha Cidro Ing Janji
Durasi:4:00
Diupdate:14 June 2019 (2 months ago)
Disukai:427 Orang
Dilihat:oleh 20,418 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Suwe aku ngenteni tekamu
Suwe aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe blenjani janjimu

Suwe, aku ngenteni tekamu
Suwe, aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe.. blenjani janjimu..

Tak rewangi, m'batin saben wengi
Tak enteni, nganti pitung sasi
Nangen kowe ra ngerteni
Aku malah mok apusi..

Alasan mu' wong tuomu ra setiju
Mergo aku, anak'e wong ora mampu
Ora bakal nyenengne urepmu~
Lan atimu...~

Nangeng nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau, alasan palsumu
Sejatine, neng jero awakmu
Wes ra ono.. aku

Suwe, aku ngenteni te..kamu
Suwe, aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe.. blenjani janjimu..

Tak rewangi, m'batin saben wengi
Tak enteni, nganti pitung sasi
Nangen kowe ra ngerteni
Aku malah mok apusi

Alasan mu' wong tuomu ra setiju
Mergo aku, anak'e wong ora mampu
Ora bakal nyenengne urepmu~
Lan atimu...~

Nangeng nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau, alasan palsumu
Sejatine, neng jero awakmu
Wes ra ono.. aku

Sejatine' neng jero atimu..
Wes ra ono.. aku.......




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Agatha - Datang Dan Pergimu Dilihat 4154 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Haning Dilihat 22039 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Jangan Kasih Kendor Dilihat 6259 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Halu Bersamamu Dilihat 17661 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sayang 9 Dilihat 2188730 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - KAKEAN HARAPAN Dilihat 546 orang
DownloadLagu Mala Agatha Ft DJ Stevendro - LOPE LOPE Dilihat 10909 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - TATUNE ATI Dilihat 207135 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sayangen Aku Dilihat 84496 orang
DownloadLagu SALAH TOMPO - GACLEX Feat MALA AGATHA Dilihat 610698 orang