Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agatha Cidro Ing Janji
Lagu Mala Agatha Cidro Ing Janji Mp3

Nama:Mala Agatha Cidro Ing Janji
Durasi:4:00
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 29,454 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Suwe aku ngenteni tekamu
Suwe aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe blenjani janjimu

Suwe, aku ngenteni tekamu
Suwe, aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe.. blenjani janjimu..

Tak rewangi, m'batin saben wengi
Tak enteni, nganti pitung sasi
Nangen kowe ra ngerteni
Aku malah mok apusi..

Alasan mu' wong tuomu ra setiju
Mergo aku, anak'e wong ora mampu
Ora bakal nyenengne urepmu~
Lan atimu...~

Nangeng nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau, alasan palsumu
Sejatine, neng jero awakmu
Wes ra ono.. aku

Suwe, aku ngenteni te..kamu
Suwe, aku ngenteni jawapmu
Nangeng, kuciwo seng tak rasake`
Kowe.. blenjani janjimu..

Tak rewangi, m'batin saben wengi
Tak enteni, nganti pitung sasi
Nangen kowe ra ngerteni
Aku malah mok apusi

Alasan mu' wong tuomu ra setiju
Mergo aku, anak'e wong ora mampu
Ora bakal nyenengne urepmu~
Lan atimu...~

Nangeng nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau, alasan palsumu
Sejatine, neng jero awakmu
Wes ra ono.. aku

Sejatine' neng jero atimu..
Wes ra ono.. aku.......