Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agata Wedi Kelangan
Lagu Mala Agata Wedi Kelangan Mp3

Nama:Mala Agata Wedi Kelangan
Durasi:4:53
Diupdate:25 January 2019 (5 months ago)
Disukai:639 Orang
Dilihat:oleh 77,507 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Adoh kowe rasae koyo wong edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Agatha - Ingat Kamu Dilihat 13378 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Teman Rasa Kencan Dilihat 109165 orang
DownloadLagu Mala Agatha - GORESAN LUKA Dilihat 13337 orang
DownloadLagu MALA AGATHA - MENDUNGE ATI Dilihat 317122 orang
DownloadLagu Mala Kharisma - Belah Duren Dilihat 2284 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Kelilip Angen Dilihat 38188 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Mung I Love You Dilihat 978855 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sawangen 2 Dilihat 8078 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Wegah Adoh Dilihat 37004 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Salah Dilihat 11400 orang