Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Mala Agata Wedi Kelangan
Lagu Mala Agata Wedi Kelangan Mp3

Nama:Mala Agata Wedi Kelangan
Durasi:4:53
Diupdate:25 January 2019 (3 months ago)
Disukai:381 Orang
Dilihat:oleh 33,055 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Adoh kowe rasae koyo wong edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Mala Kharisma - Belah Duren Dilihat 2284 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Kelilip Angen Dilihat 38188 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Mung I Love You Dilihat 978855 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Sawangen 2 Dilihat 8078 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Wegah Adoh Dilihat 37004 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Salah Dilihat 11400 orang
DownloadLagu Malam Minggu D Ubud Dilihat 14266 orang
DownloadLagu Malaikat Cinta - Radja Dilihat 2117886 orang
DownloadLagu Malam Ini Indah -Iwa K Dilihat 784925 orang
DownloadLagu Maladialum - Suara Bumi Dilihat 1977 orang