Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lsista Mangan Ra Njaluk Kowe
Lagu Lsista Mangan Ra Njaluk Kowe Mp3

Nama:Lsista Mangan Ra Njaluk Kowe
Durasi:4:00
Diupdate:03 May 2018 (10 months ago)
Disukai:5,817 Orang
Dilihat:oleh 581,653 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku mangan ra njaluk kowe
Sing ngopeni aku du kowe
Urusono uripmu dewe dewe

Jamane jan wis jaman edan
Salah bener dadi omongan
Padahal sifate dewe rung mesti karuan

Aku mangan ra njaluk kowe
Sing ngopeni aku du kowe
Urusono uripmu dewe dewe

Lucune urip jaman saiki
Lakon bener diseriki, kleru sitik dimusuhi
Ono meneh cerito wong ra kenal
Dicurhati konco dolan
Iso iso melu urusan sing dek’e ora pahamiki uripku, iki lakuku
Opo urusanmu melu melu permasalahanku
Opo kowe pancen ngeroso nek kowe bener dewe
Kowe sing apik dewe, wani mbiji kanca-kancane

Jamane jan wis jaman edan, salah bener dadi omongan
Padahal sifate dewe rung mesti karuan
Aku mangan ra njaluk kowe, sing ngopeni aku du kowe
Urusono uripmu dewe dewe

Ra nang kono, ra nang kene, anane dirasani
Lakon bener lakon kleru kabeh do disengiti
Endi sing tonggo, endi sing konco, jebulane mung podo
Kabeh sing tak lakoni tetep do dianggep olo

Ayo coba dandanono uripmu dewe dewe
Ayo coba benahono sifat elekmu dewe dewe
Rasah mikir elekke tonggo lan konco koncone
Ojo ngeroso nek awakmu paling bener dewe

Ayo ndang didandani, koreksi diri sendiri
Urip luwih becik saling melengkapi

Jamane jan wis jaman edan, salah bener dadi omongan
Padahal sifate dewe rung mesti karuan
Aku mangan ra njaluk kowe, sing ngopeni aku du kowe
Urusono uripmu dewe dewe

Jamane jan wis jaman edan, salah bener dadi omongan
Padahal sifate dewe rung mesti karuan
Aku mangan ra njaluk kowe, sing ngopeni aku du kowe
Urusono uripmu dewe dewe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Bayu Skak WTB - Mangan Pecel Dilihat 3277513 orang
DownloadLagu LSISTA - LANANGAN RA MUTU Dilihat 1173879 orang
DownloadLagu LSISTA - JALARANKU Dilihat 382541 orang
DownloadLagu MANGAN TURU BAE DIAN ANIK Dilihat 36819 orang
DownloadLagu MANGAN CEPLIK SEWU - DIAN ANIC 2017 Dilihat 2174671 orang
DownloadLagu Arvindo Simatupang Holan Au Do Mangantusi Ho Dilihat 395422 orang
DownloadLagu Lagu Batak Terbaru Arvindo Simatupang - Holan Au Do Mangantusi Ho Dilihat 3044 orang