Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Los Bendrong Siluman Sapi
Lagu Los Bendrong Siluman Sapi Mp3

Nama:Los Bendrong Siluman Sapi
Durasi:3:52
Diupdate:05 February 2019 (8 months ago)
Disukai:393 Orang
Dilihat:oleh 100,150 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Utek wes edan, mergo keno kasaran..
Oalah sapi, koe marakke tekyan..
Siluman sapi, woy siluman sapi..
Kamilah ggs, ganteng-ganteng sapi..

Piye kabare koe kanca-kancaku
Najan suwe ra ketemu
Ayo bareng ngumpul jamu
Jamune sapi, lagi lagi dan lagi
Ora perlu bodo korban
Mbeleh sapi utek ayan

Di gas terr pedot kasaran teros
Tapi nyatane ndeker,
Neng dalan uwes angler
Mangkat nang nggone panjol
Jebul ketemu rendy, ceritane reuni
Arep nyanyi mangan sapi
Durung nyanyi malah lali

Utek wes edan, mergo keno kasaran..
Oalah sapi, koe marakke tekyan..
Siluman sapi, woy siluman sapi..
Kamilah ggs, ganteng-ganteng sapi..

Utek wes edan, mergo keno kasaran..
Oalah sapi, koe marakke tekyan..
Siluman sapi, woy siluman sapi..
Kamilah ggs, ganteng-ganteng sapi..

Tilang-tilung di getak uwes mumbul
Rasane saiki, kok dadi amberadul
Tambahi kopine, ben tambah soyo pedan
Mlaku ngalor ngidul
Nganti koyo wong edan
Mergo kangen karo mbak
Ill'ku seng tak sayang
Senajan rasane ngorong
Aku tetep iseh strong

Penting kumpul ro bendrong
Panjol disini masih selalu menemani
Dengan amunisi sebutir kopi kapal sapi

Macak galak macak sangar
Sunthedark koyo pendekar
Pendak bengi moto ngebyar
Bingung ndeker dadi ambyar
Ora tau wedi kene tak suntak'i kopi
Terus tak jejeli peli, aku iki anak sapi

Koncoku dadi jagoan
Amergo nguntal hayuban
Tak jebleske cagak gawang
Welas asih dadi batang
Bojoku ameh mbok untal
Maju mrene njuk tak pancal
Sak polahmu tulung ngoco
Rumangsamu koe sopo

Utek wes edan, mergo keno kasaran..
Oalah sapi, koe marakke tekyan..
Siluman sapi, woy siluman sapi..
Kamilah ggs, ganteng-ganteng sapi..

Utek wes edan, mergo keno kasaran..
Oalah sapi, koe marakke tekyan..
Siluman sapi, woy siluman sapi..
Kamilah ggs, ganteng-ganteng sapi




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Losfam901 - Awal Kebangkitan Dilihat 295288 orang
DownloadLagu LOS BENDRONG - CINTA KI OPO Dilihat 63014 orang
DownloadLagu LOS BENDRONG - BERLAYAR Dilihat 11229 orang
DownloadLagu Los Pakualamos - Realita Kehidupan Dilihat 214398 orang
DownloadLagu LOS PAKUALAMOS - What S Up Dilihat 84875 orang
DownloadLagu Los Amiguitos Rima Pemenang Feat Mira Ariska Fauzi Nurdinsah Dilihat 3670 orang