Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lintang Ati Titip Angin Kangen Wf Azizah
Lagu Lintang Ati Titip Angin Kangen Wf Azizah Mp3

Nama:Lintang Ati Titip Angin Kangen Wf Azizah
Durasi:6:03
Diupdate:16 July 2019 (2 months ago)
Disukai:10,310 Orang
Dilihat:oleh 1,443,129 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen.. ning jero ati...

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Hallo...
Hay safira.. kamu lagi ngapain
Lagi mikirin seseorang nii
Seseorang siapa
Seseorang yang membuat bahagia..

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen ning jero ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Fira Azzahra - Lintang Ati Dilihat 1475060 orang
DownloadLagu D Paspor - Keinginan Sebelum Mati Dilihat 66187 orang
DownloadLagu Aldy Maldini - Lagu Rindu By Kerispatih Dilihat 1276727 orang
DownloadLagu Catur Arum - Sun Tutup Lawang Ati Dilihat 375026 orang
DownloadLagu Mitha Talahatu - Dua Hati Satu Cinta Dilihat 3144849 orang
DownloadLagu Lintang Piscesa - Ambyar Dilihat 14586 orang
DownloadLagu Riri - Bukan Cinta Sejati Dilihat 4074 orang
DownloadLagu Jihan Amir - Cinta Bukan Matematika Dilihat 7233 orang
DownloadLagu LINTANG ATI Versi SKA MALA AGATHA Dilihat 534443 orang
DownloadLagu Abbey Ibrahim - Melati Suci Dilihat 15706 orang