Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lintang Ati Nungki Ft Galang
Lagu Lintang Ati Nungki Ft Galang Mp3

Nama:Lintang Ati Nungki Ft Galang
Durasi:5:08
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 234,714 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen.. ning jero ati...

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Hallo...
Hay safira.. kamu lagi ngapain
Lagi mikirin seseorang nii
Seseorang siapa
Seseorang yang membuat bahagia..

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen ning jero ati