Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lima Bentang Panah Cinta
Lagu Lima Bentang Panah Cinta Mp3

Nama:Lima Bentang Panah Cinta
Durasi:4:46
Diupdate:26 January 2012 (8 years ago)
Disukai:420 Orang
Dilihat:oleh 133,185 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hey,panah cinta
Ning abdi keuna sasaran
Awalna ngahereuyan
Niat namah ngoconan,
Reseup - reseupan
Karah jadi beneran cinta

Heeeeyyy...
Hey, panah cinta
Ning abdi keuna batuna
Karasa-karasana,ngageteur-geteur dada
Ngarasuk sukma,ngobarkeun rasa cinta

Hate nu ngareup-ngareup
Lamunan makin kereup
Rasa kangeun nu mendaleum
Tanda-tanda rasa ci ci ci cinta

Rasa anu kapikiran
Unggal ngiceup jadi hayalan
Unggal peuting jadi impian
Hayang jadi kanyataan
Asa lebay pisan.

reff

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Jatuh cinta, jatuh hate
Jatuh rasa sa sa sa sayang

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Ngareup - ngareup kanyataan
Dibelay sayang...
Asa lebay pisan

U..u
Heeeyy...
Howowooow..
La,la,la,la
U..u.
Heeeeyyy...

Hey, panah cinta
Ning abdi keuna batuna
Karasa - karasana,ngageteur-geteur dada
Ngarasuk sukma,ngobarkeun rasa cinta

Hate nu ngareup-ngareup
Lamunan makin kereup
Rasa kangeun nu mendaleum
Tanda - tanda rasa ci ci ci cinta

Rasa anu kapikiran
Unggal ngiceup jadi hayalan
Unggal peuting jadi impian
Hayang jadi kanyataan
Asa lebay pisan..

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Jatuh cinta, jatuh hate
Jatuh rasa sa sa sa sayang

Ci ci ci cinta.. sa sa sa sayang..
Abdi nyeurah teu tahan
Ngareup - ngareup kanyataan
Dibelay sayang..
Asa lebay pisan..
Asa lebay pisan...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Restless - Bentangan Sunyi Dilihat 382925 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Bentang Manglayang Dilihat 266331 orang
DownloadLagu Endang Sutisna - Bulan Bentang Dilihat 91 orang
DownloadLagu DESA LUKANEGARA - Bentangkan Sayap Garuda Dilihat 88719 orang
DownloadLagu Tony Q Rastafara - Membentang Sayap Dilihat 80937 orang