Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lilies D Manthous Kempling
Lagu Lilies D Manthous Kempling Mp3

Nama:Lilies D Manthous Kempling
Durasi:4:40
Diupdate:27 November 2013 (6 years ago)
Disukai:2,820 Orang
Dilihat:oleh 1,442,142 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ndak pundi mbak ayu
Bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae
Ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur
Kulo gelem ngancani
Keleresan mas..alias kebetulan
Blanjane kathah,rodo kabotan
Ha yen purun mas..
Enggal-enggal ngrencangi
Tekan ngomah,mangke kulo opahi..
Opahe opo..?
E e tobil,wong legan golek momongan
Niki blonjo
Nopo mbakyu bade pindahan
Ampun gelo mas
Sampean ampun kuciwo
Kulo rondo,anyaran,ditinggal lungo
Awan-awan,lungo blonjo
Ning pasar pahing uwing-uwing
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting
Ning semarang mas
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
Dijamin kempling
Kempling lo mas..
Opo iyo?

Ndak pundi mbak ayu
Bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae
Ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur
Kulo gelem ngancani
Keleresan mas..alias kebetulan
Blanjane kathah,rodo kabotan
Ha yen purun mas..
Enggal-enggal ngrencangi
Tekan ngomah,mangke kulo opahi..
Opahe opo..?
E e tobil,wong legan golek momongan
Niki blonjo
Nopo mbakyu bade pindahan
Ampun gelo mas
Sampean ampun kuciwo
Kulo rondo,anyaran,ditinggal lungo
Awan-awan lungo blonjo
Ning pasar pahing uwing-uwing
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting
Ning semarang mas
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang,yo ben rondo
Dijamin kem..pling..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu XPDC - SanaSiniSamaSaja Dilihat 54778 orang
DownloadLagu PUCUKE ASMORO - DIAN MARSHANDA Ft PAIJO LONDO OM NIRWANA Dilihat 3243 orang
DownloadLagu Sugeng Dalu - DENNY CAKNAN Dilihat 221601 orang
DownloadLagu Hetty Koes Endang - Resesi Lagi Dilihat 3320 orang
DownloadLagu Jamu Pegel Melarat - Paijo Ft Dewi Nirwana Campursari Dilihat 37249 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kastil Cinta Dilihat 1076832 orang
DownloadLagu CAPTAIN JACK - TAK ADA YANG DATANG Dilihat 388244 orang
DownloadLagu Rheina - Kusulam Rindu Didada Dilihat 1533354 orang
DownloadLagu Search - Di Pintu Sepi Dilihat 87103 orang
DownloadLagu Resah Dera Jiwa - BURGERKILL Dilihat 5625 orang