Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lilies D Manthous Kempling
Lagu Lilies D Manthous Kempling Mp3

Nama:Lilies D Manthous Kempling
Durasi:4:40
Diupdate:27 November 2013 (6 years ago)
Disukai:3,682 Orang
Dilihat:oleh 1,848,976 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ndak pundi mbak ayu
Bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae
Ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur
Kulo gelem ngancani
Keleresan mas..alias kebetulan
Blanjane kathah,rodo kabotan
Ha yen purun mas..
Enggal-enggal ngrencangi
Tekan ngomah,mangke kulo opahi..
Opahe opo..?
E e tobil,wong legan golek momongan
Niki blonjo
Nopo mbakyu bade pindahan
Ampun gelo mas
Sampean ampun kuciwo
Kulo rondo,anyaran,ditinggal lungo
Awan-awan,lungo blonjo
Ning pasar pahing uwing-uwing
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting
Ning semarang mas
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
Dijamin kempling
Kempling lo mas..
Opo iyo?

Ndak pundi mbak ayu
Bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae
Ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur
Kulo gelem ngancani
Keleresan mas..alias kebetulan
Blanjane kathah,rodo kabotan
Ha yen purun mas..
Enggal-enggal ngrencangi
Tekan ngomah,mangke kulo opahi..
Opahe opo..?
E e tobil,wong legan golek momongan
Niki blonjo
Nopo mbakyu bade pindahan
Ampun gelo mas
Sampean ampun kuciwo
Kulo rondo,anyaran,ditinggal lungo
Awan-awan lungo blonjo
Ning pasar pahing uwing-uwing
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting
Ning semarang mas
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang,yo ben rondo
Dijamin kem..pling..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ella - Kabus Dan Sirna Dilihat 205217 orang
DownloadLagu D Paspor - Wahai Sahabatku Dilihat 2771831 orang
DownloadLagu Adistya Mayasari - Uluk Salam Dilihat 190711 orang
DownloadLagu Dupa - Bidadari Tak Bersayap Dilihat 168576 orang
DownloadLagu Randy Pangalila - Waktunya Cinta Dilihat 222759 orang
DownloadLagu Denny Caknan - Kampung Halaman Dilihat 59199 orang
DownloadLagu TASYA ROSMALA - AKU RINDU PADAMU OM ADELLA Dilihat 117053 orang
DownloadLagu HANIN DHIYA - HARUSNYA AKU ARMADA Dilihat 7384 orang
DownloadLagu Istri Simpenan - Dadang Anesa Dilihat 264935 orang
DownloadLagu Zoerampal - Nasi Uduk Semur Jengkol Dilihat 13845 orang