Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Leda Lede Intan Rahma
Lagu Leda Lede Intan Rahma Mp3

Nama:Leda Lede Intan Rahma
Durasi:4:23
Diupdate:17 December 2017 (2 years ago)
Disukai:4,350 Orang
Dilihat:oleh 1,079,153 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Saiki kowe nuntut aku bali
Opo kowe pantes tak lagati?
Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan rosoku wes lah

Wes lah lalekke wae aku ora nggandholi
Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani
Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Endank Soekamti - Leda Lede Feat Cita Citata Dilihat 248250 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Leda Lede Dilihat 196322 orang
DownloadLagu SLANK - Samber Gledek Dilihat 159257 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Leda Lede Dilihat 3281922 orang
DownloadLagu Prista Apria Risty - Gesek Gesek Ndeledek Dilihat 240515 orang