Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Laoneis Mari Tobato
Lagu Laoneis Mari Tobato Mp3

Nama:Laoneis Mari Tobato
Durasi:4:10
Diupdate:02 September 2016 (3 years ago)
Disukai:1,440 Orang
Dilihat:oleh 267,314 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nang dunio urip mung sedelo
Yokk konco tobat maring kuoso
Jo podo nglalekke wong tuo
Seng nggedekne awakmu nang dunio

Jaman saiki jaman kemajuan
Kadang urip iku gur go dolanan
Gelem tobat anggere jik kelingan
Gawe doso ra pernah ketinggalan

Enek sing ngomong tobate keri kerian
Enek sing ngomong
Sing penting iso sembahyang

Reff:
menungso mbok yo jo koyo ngono
Sabendino sing dipikir mung gur bondo
Yen wis mati mung gur gowo kain mori
Wes dipendem ora ono sing mbatiri

Kapan maneh tobat nek ora saiki
Alesane ono sing iku iki
Kabeh uwong ora ono sing reti
Nek umure uwis wayahe bali

Reff:
menungso mbok yo jo koyo ngono
Sabendino sing dipikir mung gur bondo
Yen wis mati mung gur gowo kain mori
Wes dipendem ora oono sing mbatiri

Kapan maneh tobat nek ora saiki
Alesane ono sing iku iki
Kabeh uwong ora ono sing reti
Nek umure uwis wayahe bali

Reff:
menungso mbok yo jo koyo ngono
Sabendino sing dipikir mung gur bondo
Yen wis mati mung gur gowo kain mori
Wes dipendem ora ono sing mbatiri

Kapan maneh tobat nek ora saiki
Alesane ono sing iku iki
Kabeh uwong ora ono sing reti
Nek umure uwis wayahe bali

Nang dunio urip mung sedelo
Yokk konco tobat maring kuoso
Jo podo nglalekke wong tuo
Seng nggedekne awakmu nang dunio