Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Lali Rasane Tresno Acw Star
Lagu Lali Rasane Tresno Acw Star Mp3

Nama:Lali Rasane Tresno Acw Star
Durasi:3:47
Diupdate:27 May 2017 (2 years ago)
Disukai:59 Orang
Dilihat:oleh 6,847 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Biyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senadyan aku iki loro aku rapopo
Wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
Kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo
Mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne tresnoku pamujaning ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes terus ning pipi
Sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo
Mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
Padange sinar rembulan, seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Lali Rasane Tresno - By Guyon Waton Dilihat 165021 orang
DownloadLagu SKA 86 - LALI RASANE TRESNO Reggae SKA Version Dilihat 4610170 orang
DownloadLagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno Dilihat 36266995 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat ACW Star - Lali Rasane Tresno Dilihat 231 orang
DownloadLagu Vita Alvia - GEDIGI RASANE Dilihat 1334 orang