Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Klenik Genk Roso Iki
Lagu Klenik Genk Roso Iki Mp3

Nama:Klenik Genk Roso Iki
Durasi:5:26
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 889,552 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Riloko tengah wengi aku linggoh dewekan
Nyawang padange rembulan
Ora nyongko ora ngiro tenan
Kowe teko sak kedepe moto
Opo koyo ngene rasane kasmaran
Awan wengi pikiranne ra karuan

Cah ayu opo kowe ngerti
Gedene tresnaku dinggo
Kowe ra ono liyane
Tak titipke roso iki lewat angin wengi
Cah ayu opo kowe ngerti
Tresno iki uwes suwe
Kependem ning jero ati
Dedongaku saben dino
Mugo awak dewe iso dadi siji

Naliko durung nandang tresno
Dianggep konco atiku ora kroso loro
Sak iki rasane wes bedo
Tulong ngertio aku nyimpen roso

Opo koyo ngene rasane kasmaran
Awan wengi pikiranne ra karuan

Cah ayu opo kowe ngerti
Gedene tresnaku dinggo
Kowe ra ono liyane
Tak titipke roso iki lewat angin wengi
Cah ayu opo kowe ngerti
Tresno iki uwes suwe
Kependem ning jero ati
Dedongaku saben dino
Mugo awak dewe iso

Cah ayu opo kowe ngerti
Tresno iki uwes suwe
Kependem ning jero ati
Dedongaku saben dino
Mugo awak dewe iso dadi siji




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Tasya Rosmala Ft Ndarboy Genk - Isih Sayang Dilihat 28718 orang
DownloadLagu Erick Sukirgenk - Mbesuk Nang Suwargo Dilihat 62999 orang
DownloadLagu NDARBOY GENK - BAIK BAIK SAJA Dilihat 219292 orang
DownloadLagu NDARBOY GENK - WONG PERANTAUAN Dilihat 225786 orang
DownloadLagu KLENIK GENK - AKU LILO Dilihat 702453 orang
DownloadLagu NDARBOY GENK - TULUNG DI RESTONI Dilihat 90640 orang
DownloadLagu NDARBOY GENK - IKI ATI DUDU BOTO Dilihat 217068 orang
DownloadLagu TIBO MBURI - Ndarboy Genk GuyonWaton Feat Alifianaf Dilihat 41910 orang
DownloadLagu DUKUN KAGOL - KLENIK GENK By GUYONWATON Dilihat 1706689 orang
DownloadLagu NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE Dilihat 660858 orang