Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kirara Meychan Jalaran Kulino
Lagu Kirara Meychan Jalaran Kulino Mp3

Nama:Kirara Meychan Jalaran Kulino
Durasi:5:08
Diupdate:12 December 2018 (4 months ago)
Disukai:185 Orang
Dilihat:oleh 8,279 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pertama ketemu gojekan bareng
Jawil-jawilan
Tak anggep konco, podo liyane

Ra pernah terbayang lahirnya cinta
Di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh
Jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku


Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Ra pernah terbayang lahirnya cinta di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu KACIDA - Doel Sumbang Mp3 Dilihat 65286 orang
Lagu Evie Tamala - Selalu Rindu - OM Monata Mp3 Dilihat 1220948 orang
Lagu DJ BREAKBEAT SUPERBASS TERBARU 2019 - SPESIAL X BDP FFICIAL TM Mp3 Dilihat 9049 orang
Lagu Evie Tamala-Luka Di Atas Luka Mp3 Dilihat 1389347 orang
Lagu WANIE - Di Sini Kasihku Abadi Mp3 Dilihat 428249 orang
Lagu Ribas - Sebelah Hati Mp3 Dilihat 7439790 orang
Lagu Peterpan - Aku Mp3 Dilihat 700080 orang
Lagu Ukays - I Love You I Miss You Mp3 Dilihat 12881343 orang
Lagu BIGWAVE - Mari Berdansa Acoustic Version Mp3 Dilihat 23875 orang
Lagu Judika Cinta Beda Agama Mp3 Dilihat 746603 orang