Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kirara Meychan Jalaran Kulino
Lagu Kirara Meychan Jalaran Kulino Mp3

Nama:Kirara Meychan Jalaran Kulino
Durasi:5:08
Diupdate:12 December 2018 (6 months ago)
Disukai:193 Orang
Dilihat:oleh 9,136 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pertama ketemu gojekan bareng
Jawil-jawilan
Tak anggep konco, podo liyane

Ra pernah terbayang lahirnya cinta
Di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh
Jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku


Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Ra pernah terbayang lahirnya cinta di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Duo Biduan - Mau Cari Apa Mp3 Dilihat 18671 orang
Lagu Nella Kharisma - Paijo Mp3 Dilihat 168421 orang
Lagu Ginyang Parasaian - Udin Liok Mp3 Dilihat 1766 orang
Lagu Republik - Aku Takut Versi Reggae Mp3 Dilihat 1394326 orang
Lagu Melinda - Aw Aw Mp3 Dilihat 2453522 orang
Lagu KAWIN LAGI Voc Dika Swara Mp3 Dilihat 4965 orang
Lagu Sugih Tanpo Bondo - Sujiwo Tejo Feat Lian Panggabean Mp3 Dilihat 2477838 orang
Lagu Fanny Sabila - Iraha Kawin Mp3 Dilihat 2163158 orang
Lagu Tipe-X - Pria Tampan Mp3 Dilihat 2591523 orang
Lagu Syifa Maulina - Pulanglah Uda Mp3 Dilihat 5368637 orang