Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ki Rudi Gareng Banyu Langit
Lagu Ki Rudi Gareng Banyu Langit Mp3

Nama:Ki Rudi Gareng Banyu Langit
Durasi:4:59
Diupdate:15 June 2017 (2 years ago)
Disukai:1,787 Orang
Dilihat:oleh 607,429 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Killing Me Inside Feat AIU - Biarlah Jangan Pergi Dilihat 5575004 orang
DownloadLagu Kintani - BUJUAK RAYU Dilihat 237854 orang
DownloadLagu Kintani - Mananti Bayang Dilihat 292281 orang
DownloadLagu KIKOK SPOOCKY - YANG TERAKHIR Feat NISH Dilihat 73291 orang
DownloadLagu Kini Bebas - Camelia Anuar Zain Dilihat 9697 orang
DownloadLagu Rudiath - Bukan Untuk Mainan Dilihat 25959 orang
DownloadLagu Kis Band - Main Api Dilihat 58942 orang
DownloadLagu Kintani - Pulanglah Uda Dilihat 719234 orang
DownloadLagu Kila Shafia - Cemburu Dilihat 10910 orang
DownloadLagu Kinkin Kintamani - Mamah Muda Dilihat 157733 orang