Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kartoyono Medot Janji Devi Tofan
Lagu Kartoyono Medot Janji Devi Tofan Mp3

Nama:Kartoyono Medot Janji Devi Tofan
Durasi:4:57
Diupdate:05 August 2019 (2 months ago)
Disukai:14,537 Orang
Dilihat:oleh 1,538,234 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kok kebangeten men..
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas ku butuh atimu
Kubutuh awakmu
Kok kebangeten men..

Loro ati iki.. ,tak mbarno
Karo takgo latihan
Sok nek wes oleh
Gantimu,wes ra kajok aku
Mergo wes tau...
Wes tau jeru...

Mbiyen aku sek betah,suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyata'annya pergi......

Kartonyono neng ngawi medot janjimu...
Ambruk cagak ku nuruti angen -angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani...

Budalo malah tak duduhi dalane...
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu seng marai ati
Tambah bebani

Mbiyen aku sek betah,suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyata'annya pergi......

Kartonyono neng ngawi medot janjimu...
Ambruk cagak ku nuruti angen -angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani...

Budalo malah tak duduhi dalane...
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu seng marai ati
Tambah bebani