Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Karina Gladis Mawar Biru
Lagu Karina Gladis Mawar Biru Mp3

Nama:Karina Gladis Mawar Biru
Durasi:5:26
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 86,763 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku
Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Karina - Teka Tekimu Dilihat 264 orang
DownloadLagu Karina - Bila Tuhan Mengujimu Dilihat 189962 orang
DownloadLagu Karina - Yakin Bahagia Dilihat 6371 orang
DownloadLagu Karina Salim - Sesuka Hati Dilihat 1074794 orang
DownloadLagu Karina Salim - Dalam Hati Saja Dilihat 5517 orang
DownloadLagu Karina Salim - Imaji Sunyi OST Salawaku Dilihat 68645 orang