Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kanggo Riko Nella Kharisma
Lagu Kanggo Riko Nella Kharisma Mp3

Nama:Kanggo Riko Nella Kharisma
Durasi:5:40
Diupdate:16 February 2018 (1 year ago)
Disukai:7,803 Orang
Dilihat:oleh 2,884,014 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong atinisun selawase
Yoro mung kanggo rikorn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - Kanggo Riko Dilihat 593108 orang
DownloadLagu KANGGO RIKO - FDJ Emily Young Reggae Dilihat 466368 orang
DownloadLagu KIKI ANGGUN - NYANDING RIKO Dilihat 14886 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - NGENES TANPO RIKO Dilihat 107233 orang
DownloadLagu Nirmala Putri Feat Ilux - Wedi Kelangan Riko Dilihat 11752 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kanggo Riko Dilihat 70616 orang
DownloadLagu James AP - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 89473 orang
DownloadLagu Ngenes Tanpo Riko - Syahiba Saufa Dilihat 2863 orang
DownloadLagu Syahiba - Iling Riko Dilihat 270270 orang
DownloadLagu Mahesa - Iling Riko Dilihat 15373 orang