Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kanggo Riko Nella Kharisma
Lagu Kanggo Riko Nella Kharisma Mp3

Nama:Kanggo Riko Nella Kharisma
Durasi:5:40
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 33,725 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong atinisun selawase
Yoro mung kanggo rikorn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Meymey Azuka - KEROSO TAH RIKO Dilihat 3833 orang
DownloadLagu Suliana - Yo Mung Riko Hang Iso Welasi Dilihat 176313 orang
DownloadLagu NANDA FERARO - NGENES TANPO RIKO Dilihat 101686 orang
DownloadLagu VITA ALVIA - ENGET RIKO Dilihat 558386 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Kanggo Riko Dilihat 593108 orang
DownloadLagu KANGGO RIKO - FDJ Emily Young Reggae Dilihat 466368 orang
DownloadLagu KIKI ANGGUN - NYANDING RIKO Dilihat 14886 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - NGENES TANPO RIKO Dilihat 107233 orang