Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kangen Kuto Batu Deviana Safara
Lagu Kangen Kuto Batu Deviana Safara Mp3

Nama:Kangen Kuto Batu Deviana Safara
Durasi:6:25
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 323,423 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Naliko ning songgoriti kowe ngucap janji
Aku ra bakal lali tumekane pati
Disekseni rembulan ning pinggire panderman
Ning sepi wuku lintang tak aras pipimu sayang
Ademe kutho batu ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku
Derese banyu udan neresep ning kahanan
Ati roso katresnan kangen sliramu sayang
Ademe kutho batu ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki iseh biso tak obati
Sliramu opo wes ra kelingan nalikane urip bebrayan
Senadyan akeh gudhone ati tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku sak tenane aku rindu
Kebangeten awakmu ninggalake aku
Kebangeten awakmu ngelarani aku
Tetes eloh ku ning kutho batu

Ademe kutho batu ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku
Derese banyu udan neresep ning kahanan
Ati roso katresnan kangen sliramu sayang
Ademe kutho batu ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki iseh biso tak obati
Sliramu opo wes ra kelingan nalikane urip bebrayan
Senadyan akeh gudhone ati tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku sak tenane aku rindu
Kebangeten awakmu ninggalake aku
Kebangeten awakmu ngelarani aku
Tetes eloh ku ning kutho batu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Kangen Band - Sambut Aku Dengan Cintamu Dilihat 104840 orang
DownloadLagu KANGEN BAND - TAK INGIN BERSAMAMU Dilihat 7726 orang
DownloadLagu Kangen Band - Kembalilah Padaku Dilihat 15977 orang
DownloadLagu KANGEN SUARANE - NELLA KHARISMA Dilihat 54735 orang
DownloadLagu Setyo Laras - Ing Tapel Batas Kuto Dilihat 6056 orang
DownloadLagu Kangen Band - Juminten Dilihat 208651 orang
DownloadLagu Sewu Kuto Reggae Version Dilihat 1015761 orang
DownloadLagu Kangen Band - Menunggu Dilihat 1468752 orang
DownloadLagu KANGEN BAND - Dengar Dan Rasakan Dilihat 360077 orang
DownloadLagu Kangen Band - MEI Dilihat 577898 orang