Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kangen Kuto Batu Deviana Safara
Lagu Kangen Kuto Batu Deviana Safara Mp3

Nama:Kangen Kuto Batu Deviana Safara
Durasi:6:25
Diupdate:01 April 2017 (2 years ago)
Disukai:929 Orang
Dilihat:oleh 245,503 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Naliko ning songgoriti kowe ngucap janji
Aku ra bakal lali tumekane pati
Disekseni rembulan ning pinggire panderman
Ning sepi wuku lintang tak aras pipimu sayang
Ademe kutho batu ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku
Derese banyu udan neresep ning kahanan
Ati roso katresnan kangen sliramu sayang
Ademe kutho batu ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki iseh biso tak obati
Sliramu opo wes ra kelingan nalikane urip bebrayan
Senadyan akeh gudhone ati tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku sak tenane aku rindu
Kebangeten awakmu ninggalake aku
Kebangeten awakmu ngelarani aku
Tetes eloh ku ning kutho batu

Ademe kutho batu ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku
Derese banyu udan neresep ning kahanan
Ati roso katresnan kangen sliramu sayang
Ademe kutho batu ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki iseh biso tak obati
Sliramu opo wes ra kelingan nalikane urip bebrayan
Senadyan akeh gudhone ati tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku sak tenane aku rindu
Kebangeten awakmu ninggalake aku
Kebangeten awakmu ngelarani aku
Tetes eloh ku ning kutho batu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Kangen Lagi - Elsi Dilihat 2441923 orang
DownloadLagu KANGEN LAGI Dodhy - Bilang Tidak Ya Dilihat 417650 orang
DownloadLagu Elsa Safira - Kangen Kuto Batu Dilihat 49078 orang
DownloadLagu Kangen Lagi - Juleha Dilihat 2187043 orang
DownloadLagu KANGEN Band Nilailah Aku Dilihat 3028710 orang
DownloadLagu KANGEN Band - Binti Ayahnya Dilihat 752647 orang
DownloadLagu Kangen Band - Serpihan Rasa Dilihat 241114 orang
DownloadLagu Kangen Band - Yolanda Dilihat 6717049 orang
DownloadLagu Kangen Band - Indah Pada Waktunya Dilihat 751371 orang
DownloadLagu Kangen Band Katakan Sayang Dilihat 7657 orang