Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kakean Mikir Nella Kharisma
Lagu Kakean Mikir Nella Kharisma Mp3

Nama:Kakean Mikir Nella Kharisma
Durasi:4:57
Diupdate:11 November 2018 (6 months ago)
Disukai:480 Orang
Dilihat:oleh 41,433 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun…

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan…

Abot tak songgo suwene bebarengan
Nyambung tali tresno
Tansah rasane ngambang
Mending ndang mantenan
Mergo wedi kelangan
Mengko yen tresno ngabar
Cintaku engkau buang…

Jare yen tresno tenan
Neng penghulu ngomong sayang
Tresno ra mung semayan
Mung kakean alesan
Ndang nyebar undangan
Nggawe konco sanak kadang
Ojo banter janji~ koyo mercon bantingan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun…

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan…

Abot tak songgo suwene bebarengan
Nyambung tali tresno
Tansah rasane ngambang
Mending ndang mantenan
Mergo wedi kelangan
Mengko yen tresno ngabar
Cintaku engkau buang…

Jare yen tresno tenan
Neng penghulu ngomong sayang
Tresno ra mung semayan
Mung kakean alesan
Ndang nyebar undangan
Nggawe konco sanak kadang
Ojo banter janji~ koyo mercon bantingan…

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun…

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan…

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun…

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ayu Ting Ting - Mikirin Kamu Dilihat 3781807 orang
DownloadLagu Seventeen - Memikirkan Dia Dilihat 1333976 orang
DownloadLagu Putri PS - Pikachu Pikiran Kacau Mikirin Kamu Dilihat 9437 orang