Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Kagoda Dewi Azkiya
Lagu Kagoda Dewi Azkiya Mp3

Nama:Kagoda Dewi Azkiya
Durasi:5:20
Diupdate:27 August 2018 (9 months ago)
Disukai:632 Orang
Dilihat:oleh 175,214 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Akang abdi kagoda
Abdi kabandang ku diri engkang
Akang panutan ati nu lawas ilang
Datang nembongan

Akang atuh dimana
Taya wartosna batin nalangsa
Akang geura jol sumping
Abdi teu sabar lami ngantosan

Aduh engkang nu kantos tepang
Bet kapicamcam ka bayang-bayang
Tali harepan urang duaan
Sing lana manjang

Aduh engkang
Siang wengi emut bae
Mung wengi sering ka impi
Brai siang ngabarungsinan

Duh aduh engkang
Iraha rek tepang deui
Iraha rek ngobrol deui
Pan abdi kangen ka engkang

Engkang teh pucuk harepan
Kembang impian
Nembus kajantung katresna , kacinta

Engkang teh pucuk harepan
Kembang impian
Nembus kajantung katresna , kacinta

Akang abdi kagoda
Abdi kabandang ku diri engkang
Akang panutan ati nu lawas ilang
Datang nembongan

Akang atuh dimana
Taya wartosna batin nalangsa
Akang geura jol sumping
Abdi teu sabar lami ngantosan

Aduh engkang nu kantos tepang
Bet kapicamcam ka bayang-bayang
Tali harepan urang duaan
Sing lana manjang

Aduh engkang
Siang wengi emut bae
Mung wengi sering ka impi
Brai siang ngabarungsinan

Duh aduh engkang
Iraha rek tepang deui
Iraha rek ngobrol deui
Pan abdi kangen ka engkang

Engkang teh pucuk harepan
Kembang impian
Nembus kajantung katresna , kacinta

Engkang teh pucuk harepan
Kembang impian
Nembus kajantung katresna , kacinta

Akang abdi kagoda
Abdi kabandang ku diri engkang
Akang panutan ati nu lawas ilang
Datang nembongan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Rida Sita Dewi - Antara Kita Dilihat 116089 orang
DownloadLagu Dewi KDI - Aya Beja Dilihat 30788 orang
DownloadLagu Dewi Sandra - Mati Rasa Dilihat 311627 orang
DownloadLagu DEWI YULL - Dalam Kerinduan Dilihat 117335 orang
DownloadLagu Sisca Dewi Feat Fyan Achmad - Cinta Abadi Dilihat 1218475 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - Cinta Kedua Dilihat 58376 orang
DownloadLagu Alexa - Dewi Dilihat 877299 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - NYANDAK ANGIN Dilihat 545178 orang
DownloadLagu Dewi Cinta - Konco Turu Dilihat 6597 orang
DownloadLagu Rachmat Kartolo - Oh Dewi Dilihat 71650 orang