Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Wes Ra Jodone
Lagu Jihan Audy Wes Ra Jodone Mp3

Nama:Jihan Audy Wes Ra Jodone
Durasi:4:36
Diupdate:25 January 2019 (7 months ago)
Disukai:2,988 Orang
Dilihat:oleh 219,128 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tak tompo kabeh keputusanmu
Yen kuwi dadi karepmu
Misah tali tresnoku gawe tatu atiku

Wes garise mung cukup semene
Nali tresno karo kowe
Lilo kudu tak lilakne
Kudu tak trimo yen pancen iki dalane

Tak kuatne atiku…
Senajan remuk batinku…
Yen pancene kowe du jodoku
Iki kahanan wes lalekno aku…

Ra ngiro kowe ninggalke aku
Wes ra ono tresno neng njero atimu…
Rungokno jerit tangis atiku
Iki kahanan wes lalekno aku

Tak tompo kabeh keputusanmu
Yen kuwi dadi karepmu
Misah tali tresnoku gawe tatu atiku…

Wes garise mung cukup semene
Nali tresno karo kowe
Lilo kudu tak lilakne
Kudu tak trimo yen pancen iki dalane

Tak kuatne atiku…
Senajan remuk batinku…
Yen pancene kowe du jodoku
Iki kahanan wes lalekno aku

Ra ngiro kowe ninggalke aku
Wes ra ono tresno neng njero atimu…
Rungokno jerit tangis atiku
Iki kahanan wes lalekno aku

Ra ngiro kowe ninggalke aku
Wes ra ono tresno neng njero atimu…
Rungokno jerit tangis atiku
Iki kahanan wes lalekno aku…
Iki kahanan wes lalekno aku…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Kartoyono Medot Janji - Jihan Audy Dilihat 99698 orang
DownloadLagu Jihan Amir - Cinta Bukan Matematika Dilihat 7233 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Mundur Alon Alon Dilihat 253622 orang
DownloadLagu SAYANG 1001- JIHAN AUDY Dilihat 5057 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - JANJI CINTA Dilihat 346793 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Derita Cinta Dilihat 52180 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kastil Cinta Dilihat 1076832 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KEMARIN Dilihat 548605 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Dilihat 1005871 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pinter Nutupi Dilihat 16896 orang