Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Wes Ra Jodone
Lagu Jihan Audy Wes Ra Jodone Mp3

Nama:Jihan Audy Wes Ra Jodone
Durasi:4:36
Diupdate:25 January 2019 (4 months ago)
Disukai:2,695 Orang
Dilihat:oleh 178,034 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tak tompo kabeh keputusanmu
Yen kuwi dadi karepmu
Misah tali tresnoku gawe tatu atiku

Wes garise mung cukup semene
Nali tresno karo kowe
Lilo kudu tak lilakne
Kudu tak trimo yen pancen iki dalane

Tak kuatne atiku…
Senajan remuk batinku…
Yen pancene kowe du jodoku
Iki kahanan wes lalekno aku…

Ra ngiro kowe ninggalke aku
Wes ra ono tresno neng njero atimu…
Rungokno jerit tangis atiku
Iki kahanan wes lalekno aku

Tak tompo kabeh keputusanmu
Yen kuwi dadi karepmu
Misah tali tresnoku gawe tatu atiku…

Wes garise mung cukup semene
Nali tresno karo kowe
Lilo kudu tak lilakne
Kudu tak trimo yen pancen iki dalane

Tak kuatne atiku…
Senajan remuk batinku…
Yen pancene kowe du jodoku
Iki kahanan wes lalekno aku

Ra ngiro kowe ninggalke aku
Wes ra ono tresno neng njero atimu…
Rungokno jerit tangis atiku
Iki kahanan wes lalekno aku

Ra ngiro kowe ninggalke aku
Wes ra ono tresno neng njero atimu…
Rungokno jerit tangis atiku
Iki kahanan wes lalekno aku…
Iki kahanan wes lalekno aku…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Bukan Aku Tak Cinta Dilihat 153980 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kakean Harapan Dilihat 56431 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ngomong Apik Apik Dilihat 140295 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ya Rosul Allah Dilihat 172602 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Menjemput Rezeki Dilihat 17344 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Terlalu Sakit Dilihat 146 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pamer Bojo Dilihat 115058 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KORBAN JANJI - NEW ELNADA Dilihat 4059893 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kurang Piknik Dilihat 37964 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA MONYET Dilihat 216069 orang