Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Pamer Bojo
Lagu Jihan Audy Pamer Bojo Mp3

Nama:Jihan Audy Pamer Bojo
Durasi:7:05
Diupdate:01 April 2019 (3 months ago)
Disukai:6,435 Orang
Dilihat:oleh 1,426,792 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Bukan Aku Tak Cinta Dilihat 153980 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kakean Harapan Dilihat 56431 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ngomong Apik Apik Dilihat 140295 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ya Rosul Allah Dilihat 172602 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Menjemput Rezeki Dilihat 17344 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Terlalu Sakit Dilihat 146 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KORBAN JANJI - NEW ELNADA Dilihat 4059893 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kurang Piknik Dilihat 37964 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA MONYET Dilihat 216069 orang
DownloadLagu Audy - Perempuan Ini Dilihat 51435 orang