Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Pamer Bojo
Lagu Jihan Audy Pamer Bojo Mp3

Nama:Jihan Audy Pamer Bojo
Durasi:7:05
Diupdate:01 April 2019 (6 months ago)
Disukai:10,710 Orang
Dilihat:oleh 2,654,885 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Kartoyono Medot Janji - Jihan Audy Dilihat 99698 orang
DownloadLagu Jihan Amir - Cinta Bukan Matematika Dilihat 7233 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Mundur Alon Alon Dilihat 253622 orang
DownloadLagu SAYANG 1001- JIHAN AUDY Dilihat 5057 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - JANJI CINTA Dilihat 346793 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Derita Cinta Dilihat 52180 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kastil Cinta Dilihat 1076832 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KEMARIN Dilihat 548605 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Dilihat 1005871 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pinter Nutupi Dilihat 16896 orang