Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Ngomong Apik Apik
Lagu Jihan Audy Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Jihan Audy Ngomong Apik Apik
Durasi:4:56
Diupdate:29 March 2019 (2 months ago)
Disukai:2,040 Orang
Dilihat:oleh 154,256 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Menjemput Rezeki Dilihat 17344 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Terlalu Sakit Dilihat 146 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pamer Bojo Dilihat 115058 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KORBAN JANJI - NEW ELNADA Dilihat 4059893 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kurang Piknik Dilihat 37964 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA MONYET Dilihat 216069 orang
DownloadLagu Audy - Perempuan Ini Dilihat 51435 orang
DownloadLagu REMBULAN - JIHAN AUDY - OM SCORPIO Dilihat 4917 orang
DownloadLagu Pengantin Baru - Jihan Audy - NEW PALLAPA Dilihat 683751 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Lelah Mengalah Dilihat 57136 orang