Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Ngomong Apik Apik
Lagu Jihan Audy Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Jihan Audy Ngomong Apik Apik
Durasi:6:20
Diupdate:09 April 2019 (3 months ago)
Disukai:8,031 Orang
Dilihat:oleh 2,220,768 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Cintaku Satu - Jihan Audy Ft Andi KDI Dilihat 425941 orang
DownloadLagu Maudy Ayunda - First Love Dilihat 132633 orang
DownloadLagu JIHAN AUDI - SEMAR MESEM Dilihat 2879223 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Aku Wanita Mu Dilihat 67503 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Mainkan Jarimu Dilihat 109152 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Undangan Rabi Dilihat 66666 orang
DownloadLagu Maudy Ayunda - Aku Percaya Dilihat 34016 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ayo Kerjo Dilihat 7497 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - TRESNO TERSISIH Dilihat 25837 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Jihan Audy - Pupuse Nelongso Dilihat 1495289 orang