Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Mupus Roso Ati Om Rosabella
Lagu Jihan Audy Mupus Roso Ati Om Rosabella Mp3

Nama:Jihan Audy Mupus Roso Ati Om Rosabella
Durasi:3:00
Diupdate:23 February 2017 (2 years ago)
Disukai:329 Orang
Dilihat:oleh 118,664 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semilire angin iki
Soyo nggugah roso ati
Sliramu seng tak enteni
Ono monco durung.. bali..

Rungokno hai pepujanku
Seng tansah tak kangen rindu
Sejatine tresno iki
Mung siji kanggo sli'ramu..~

Sumedot rasane ati
Nalikane di kandani
Yen sliramu bali soko luar negeri
Neng sliramu kok mblenjani
Marang janji kang kepatri
Kowe bali malah ono seng ndu-weni..

Semilire angin iki
Soyo nggugah roso ati
Sliramu seng tak enteni
Ono monco durung.. bali

Rungokno hay pepujanku
Seng tansah tak kangen rindu
Sejatine tresno iki
Mung siji kanggo sli-ramu..~

Sumedot rasane ati
Nalikane di kandani
Yen sliramu bali soko luar negri
Neng sliramu kok mblenjani
Marang janji kang kepatri
Kowe bali malah ono seng nduweni..

Semilire angin iki
Soyo nggugah roso ati
Sliramu seng tak enteni
Ono monco durung.. bali

Rungokno hay pepujanku
Seng tansah tak kangen rindu
Sejatine tresno ik mung siji
Kanggo sli-ramu..~

Semedot rasane ati
Nalikane di kandani
Yen sliramu bali soko luar negri
Neng sliramu kok mblenjani
Marang janji kang kepatri
Kowe bali malah ono seng nduweni

Pupus roso ati iki
Treno ra bakal nduweni
Mugi-mugi gusti paring ganti
Seng biso nyawiji

Pupus roso ati iki
Tresno ra bakal nduweni
Mugi-mugi gusti paring ganti
Seng biso nyawiji
Nganti tumekane pati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Bukan Aku Tak Cinta Dilihat 153980 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kakean Harapan Dilihat 56431 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ngomong Apik Apik Dilihat 140295 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ya Rosul Allah Dilihat 172602 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Menjemput Rezeki Dilihat 17344 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Terlalu Sakit Dilihat 146 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pamer Bojo Dilihat 115058 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KORBAN JANJI - NEW ELNADA Dilihat 4059893 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kurang Piknik Dilihat 37964 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA MONYET Dilihat 216069 orang