Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Mupus Roso Ati Om Rosabella
Lagu Jihan Audy Mupus Roso Ati Om Rosabella Mp3

Nama:Jihan Audy Mupus Roso Ati Om Rosabella
Durasi:3:00
Diupdate:23 February 2017 (3 years ago)
Disukai:334 Orang
Dilihat:oleh 120,176 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Semilire angin iki
Soyo nggugah roso ati
Sliramu seng tak enteni
Ono monco durung.. bali..

Rungokno hai pepujanku
Seng tansah tak kangen rindu
Sejatine tresno iki
Mung siji kanggo sli'ramu..~

Sumedot rasane ati
Nalikane di kandani
Yen sliramu bali soko luar negeri
Neng sliramu kok mblenjani
Marang janji kang kepatri
Kowe bali malah ono seng ndu-weni..

Semilire angin iki
Soyo nggugah roso ati
Sliramu seng tak enteni
Ono monco durung.. bali

Rungokno hay pepujanku
Seng tansah tak kangen rindu
Sejatine tresno iki
Mung siji kanggo sli-ramu..~

Sumedot rasane ati
Nalikane di kandani
Yen sliramu bali soko luar negri
Neng sliramu kok mblenjani
Marang janji kang kepatri
Kowe bali malah ono seng nduweni..

Semilire angin iki
Soyo nggugah roso ati
Sliramu seng tak enteni
Ono monco durung.. bali

Rungokno hay pepujanku
Seng tansah tak kangen rindu
Sejatine tresno ik mung siji
Kanggo sli-ramu..~

Semedot rasane ati
Nalikane di kandani
Yen sliramu bali soko luar negri
Neng sliramu kok mblenjani
Marang janji kang kepatri
Kowe bali malah ono seng nduweni

Pupus roso ati iki
Treno ra bakal nduweni
Mugi-mugi gusti paring ganti
Seng biso nyawiji

Pupus roso ati iki
Tresno ra bakal nduweni
Mugi-mugi gusti paring ganti
Seng biso nyawiji
Nganti tumekane pati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Kartoyono Medot Janji - Jihan Audy Dilihat 99698 orang
DownloadLagu Jihan Amir - Cinta Bukan Matematika Dilihat 7233 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Mundur Alon Alon Dilihat 253622 orang
DownloadLagu SAYANG 1001- JIHAN AUDY Dilihat 5057 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - JANJI CINTA Dilihat 346793 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Derita Cinta Dilihat 52180 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kastil Cinta Dilihat 1076832 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KEMARIN Dilihat 548605 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Dilihat 1005871 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pinter Nutupi Dilihat 16896 orang