Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Mantan Dadi Ipar
Lagu Jihan Audy Mantan Dadi Ipar Mp3

Nama:Jihan Audy Mantan Dadi Ipar
Durasi:4:43
Diupdate:12 August 2018 (9 months ago)
Disukai:9,357 Orang
Dilihat:oleh 1,946,568 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Memang rodok aneh pancene
Mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang
Mbiyen waktu iseh pacaran

Saiki bedo ceritane
Kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku
Salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Mbiyen dadi pacar saiki family
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urip bebarengan
Ora jejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
Saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Mbiyen dadi pacar saiki family
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urip bebarengan
Ora jejodohan maleh seduluran

Memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
Saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Mbiyen dadi pacar saiki family
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urip bebarengan
Ora jejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
Saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu