Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Manise Esemmu
Lagu Jihan Audy Manise Esemmu Mp3

Nama:Jihan Audy Manise Esemmu
Durasi:4:18
Diupdate:12 September 2018 (8 months ago)
Disukai:6,013 Orang
Dilihat:oleh 920,479 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku
Eling kenangan manis karo sliramu
Kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku
Suwene ra tau ketemu, ra sengojo saiki petok sliramu

Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
Aku kepengen mengulang kabeh masa lalu
Sesandingan karo kamu, sayangku
Opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Manise esemmu ngobati kangenku
Yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
Atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
Neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

Yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku
Eling kenangan manis karo sliramu
Kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku
Suwene ra tau ketemu, ra sengojo saiki petok sliramu


Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
Aku kepengen mengulang kabeh masa lalu
Sesandingan karo kamu, sayangku
Opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Manise esemmu ngobati kangenku
Yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
Atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
Neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

Manise esemmu ngobati kangenku
Yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
Atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
Neng atiku mung tetep sliramu, sayangku