Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Manise Esemmu
Lagu Jihan Audy Manise Esemmu Mp3

Nama:Jihan Audy Manise Esemmu
Durasi:4:18
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,002,069 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku
Eling kenangan manis karo sliramu
Kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku
Suwene ra tau ketemu, ra sengojo saiki petok sliramu

Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
Aku kepengen mengulang kabeh masa lalu
Sesandingan karo kamu, sayangku
Opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Manise esemmu ngobati kangenku
Yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
Atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
Neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

Yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku
Eling kenangan manis karo sliramu
Kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku
Suwene ra tau ketemu, ra sengojo saiki petok sliramu


Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
Aku kepengen mengulang kabeh masa lalu
Sesandingan karo kamu, sayangku
Opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Manise esemmu ngobati kangenku
Yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
Atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
Neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

Manise esemmu ngobati kangenku
Yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
Atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
Neng atiku mung tetep sliramu, sayangku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Kasih Terlarang Dilihat 95982 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KARTONYONO MEDOT JANJI Dilihat 136667 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Balungan Kere Dilihat 309329 orang
DownloadLagu Mahligai Cinta - Jihan Audy Feat Gerry Mahesa Dilihat 3490 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ambilkan Gelas Dilihat 33228 orang
DownloadLagu Jihan Audy - JYLO MANISSE Dilihat 16810 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Di Jodohne Dilihat 80664 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Bojo Galak Dilihat 4430338 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - SAYANG 3 Dilihat 2758746 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Masih Ada Aku Dilihat 45213 orang