Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco
Lagu Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco Mp3

Nama:Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco
Durasi:4:43
Diupdate:30 March 2018 (12 months ago)
Disukai:4,281 Orang
Dilihat:oleh 442,784 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Mangan pecel lele, sambele sambel trasi
Senadyan aku wong kere kekancanku nomer siji
Aku karo kowe kabeh podo wae
Ojo sok mbedakne opo maneh nyepeleke

Urip mung sepisan ojo mbok gawe susah
Akehono lek kekancan ben ati iso bungah
Dolan numpak sepur, mulih numpak motor mabur
Ayo podo akur ben iso dadi sedulur


Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Golek bolo tambah konco, ora usah mikir bondo
Penting iso ngopi bareng, atine wes seneng
Ayo podo mrene kita joget rame-rame
Kumpul dadi siji seduluran saklawase

Pancen sandanganku iku koyo wong dalan
Yen wong sing ora ngerti aku dikiro preman
Senadyan ketok ndugal, aku dudu cah nakal
Aku mung cah selo sing niate golek konco

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Ra Sayang Dilihat 40148 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Wegah Kelangan 3 Dilihat 130540 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Sun Sayang Dilihat 21238 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Wes Ra Jodone Dilihat 135647 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Cemburu Dilihat 18406 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Sorry I M Sorry Dilihat 338303 orang
DownloadLagu Jihan Audy Ft Wandra - Memori Berkasih Dilihat 1555778 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Aku Rumongso Dilihat 102253 orang
DownloadLagu Jihan Audy Ft Rifa Aldinatha D Cah Bagoes - Karunia Cinta Dilihat 25845 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Selingkuh Terang Terangan Dilihat 26530 orang