Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco
Lagu Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco Mp3

Nama:Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco
Durasi:4:43
Diupdate:30 March 2018 (1 year ago)
Disukai:4,368 Orang
Dilihat:oleh 454,778 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Mangan pecel lele, sambele sambel trasi
Senadyan aku wong kere kekancanku nomer siji
Aku karo kowe kabeh podo wae
Ojo sok mbedakne opo maneh nyepeleke

Urip mung sepisan ojo mbok gawe susah
Akehono lek kekancan ben ati iso bungah
Dolan numpak sepur, mulih numpak motor mabur
Ayo podo akur ben iso dadi sedulur


Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Golek bolo tambah konco, ora usah mikir bondo
Penting iso ngopi bareng, atine wes seneng
Ayo podo mrene kita joget rame-rame
Kumpul dadi siji seduluran saklawase

Pancen sandanganku iku koyo wong dalan
Yen wong sing ora ngerti aku dikiro preman
Senadyan ketok ndugal, aku dudu cah nakal
Aku mung cah selo sing niate golek konco

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Bukan Aku Tak Cinta Dilihat 153980 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kakean Harapan Dilihat 56431 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ngomong Apik Apik Dilihat 140295 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ya Rosul Allah Dilihat 172602 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Menjemput Rezeki Dilihat 17344 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Terlalu Sakit Dilihat 146 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pamer Bojo Dilihat 115058 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KORBAN JANJI - NEW ELNADA Dilihat 4059893 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kurang Piknik Dilihat 37964 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA MONYET Dilihat 216069 orang