Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Bisane Mung Nyawang
Lagu Jihan Audy Bisane Mung Nyawang Mp3

Nama:Jihan Audy Bisane Mung Nyawang
Durasi:5:54
Diupdate:09 January 2018 (2 years ago)
Disukai:22,396 Orang
Dilihat:oleh 5,721,098 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo...
Lilo isun lilo...
Lilo isun lilo...
Hoooo...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Cintaku Satu - Jihan Audy Ft Andi KDI Dilihat 425941 orang
DownloadLagu Maudy Ayunda - First Love Dilihat 132633 orang
DownloadLagu JIHAN AUDI - SEMAR MESEM Dilihat 2879223 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Aku Wanita Mu Dilihat 67503 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Mainkan Jarimu Dilihat 109152 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Undangan Rabi Dilihat 66666 orang
DownloadLagu Maudy Ayunda - Aku Percaya Dilihat 34016 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ayo Kerjo Dilihat 7497 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - TRESNO TERSISIH Dilihat 25837 orang
DownloadLagu Mahesa Feat Jihan Audy - Pupuse Nelongso Dilihat 1495289 orang