Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Bisane Mung Nyawang
Lagu Jihan Audy Bisane Mung Nyawang Mp3

Nama:Jihan Audy Bisane Mung Nyawang
Durasi:7:17
Diupdate:01 October 2018 (5 months ago)
Disukai:5,149 Orang
Dilihat:oleh 3,096,783 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo...
Lilo isun lilo...
Lilo isun lilo...
Hoooo...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Wowo Wiwi Dilihat 29044 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Haruskah Dilihat 166876 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Salahkah Mencintaimu Sayang 11 Dilihat 5307694 orang
DownloadLagu KARNA SU SAYANG JIHAN AUDY Dilihat 79186 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY AKU SAYANG BANGET SAMA KAMU Dilihat 5285071 orang
DownloadLagu Audy Claudie - Cukup Bilang Dilihat 3945 orang
DownloadLagu Maudy Ayunda - Untuk Apa Dilihat 53767089 orang
DownloadLagu WANDRA Feat JIHAN AUDY - ADIK BERJILBAB BIRU Dilihat 2380318 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu Dilihat 25891 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Digawe Asyik Dilihat 959481 orang