Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Balungan Kere
Lagu Jihan Audy Balungan Kere Mp3

Nama:Jihan Audy Balungan Kere
Durasi:6:49
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,578,097 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sak iki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

"gusti.....opo salahku..."

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Kasih Terlarang Dilihat 95982 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KARTONYONO MEDOT JANJI Dilihat 136667 orang
DownloadLagu Mahligai Cinta - Jihan Audy Feat Gerry Mahesa Dilihat 3490 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ambilkan Gelas Dilihat 33228 orang
DownloadLagu Jihan Audy - JYLO MANISSE Dilihat 16810 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Di Jodohne Dilihat 80664 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Bojo Galak Dilihat 4430338 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - SAYANG 3 Dilihat 2758746 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Masih Ada Aku Dilihat 45213 orang
DownloadLagu MAUDY AYUNDA X CLEO - TEMANI AKU Dilihat 572 orang