Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jihan Audy Aku Rumongso
Lagu Jihan Audy Aku Rumongso Mp3

Nama:Jihan Audy Aku Rumongso
Durasi:5:15
Diupdate:07 March 2019 (3 months ago)
Disukai:2,917 Orang
Dilihat:oleh 271,328 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ora sengojo~
Awakku gawe~ loro~
Ning awakmu, ning ati lan ing rasamu
Ora sengojo awakku iki~ cidro
Marang sumpah, marang janji, setiaku

Aku rumongso, aku gawe ku~ciwo
Marang tresno,
Marang wong sing tak tresna~ni
Cukup pisan~ aku gawe ke~laran~
Sing biso ndadekne
Tresno dadi bubaran~

Pangapuranen a~ku
Nglarani a~timu
Lilakno lungaku songko urip~mu

Sayange wis ora biso maneh bareng awakmu
Ora biso maneh nanggung gede roso isinku
Ojo mekso awak iki ojo mekso
Wis ra biso aku ra biso~

Aku rumongso wis gawe atimu kuciwo
Nganti biso nganti tego nyilakani tresno
Ojo mekso awak iki ojo mekso
Wis ra biso aku ra biso~o~

Lilakno aku~u
Lilakno lungaku~u
Soko~ u~ripmu~

Maafkan aku~u
Maafkan salahku~u
Telah menyakitimu,,,

Aku rumongso aku gawe kuciwo~
Marang tresno
Marang wong sing tak tresnani
Cu~kup pisan~ aku gawe ke~laran
Sing biso ndadekne
Tresno dadi bubaran

Pangapuranen aku
Nglarani a..timu
Lilakno lungaku soko uripmu

Sayange wis ora biso maneh bareng awakmu
Ora biso maneh nanggung gede roso isinku
Ojo mekso awak iki ojo mekso
Wis ra biso aku ra biso~o

Aku rumongso wis gawe atimu kuciwo
Nganti biso nganti tego nyilakani tresno
Ojo mekso awak iki ojo mekso
Wis ra biso aku ra biso

Lilakno aku~
Lilakno lungaku~u
Soko uripmu~

Maafkan aku
Maafkan salahku
Telah menyakitimu

lilakno aku
Lilakno lungaku
Soko uripmu

maafkan aku~u
Maafkan salahku
Telah menyakitimu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Bukan Aku Tak Cinta Dilihat 153980 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kakean Harapan Dilihat 56431 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ngomong Apik Apik Dilihat 140295 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ya Rosul Allah Dilihat 172602 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Menjemput Rezeki Dilihat 17344 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Terlalu Sakit Dilihat 146 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pamer Bojo Dilihat 115058 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - KORBAN JANJI - NEW ELNADA Dilihat 4059893 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Kurang Piknik Dilihat 37964 orang
DownloadLagu JIHAN AUDY - CINTA MONYET Dilihat 216069 orang